Dostluk Böyle Bir Şey Olsa Gerek | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Dostluk Böyle Bir Şey Olsa Gerek

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Ustaların, kışın bu ayları soğuk ve arazi ıslak olduğundan. Bek konu acılmıyor bende şöyle anılarına uzanarak birini sizlerle paylaşmak isdedim sıktıysam özür dilerim hakkınızı helal edin yarın kim var kim yok bilinmez.

Sevgili dostum ne demek siz hakkınızı helal ediniz bilakis çok memnun oldum bu tarz paylaşımlar çok önemli insan ilişkilerinde nasıl bir davranış sergilenmesi lazım dostlar nasıl davranması lazım böyle güzel yaşanmış konulardan istifade edeceğiz inşAllah eline gönlüne sağlık mevlam cümlemize hakikatli insanlarla dostluk kurabilmeyi nasip etsin inşAllah...

Kervan07

Admin
Var kardeşim var inan var sadece biz keşfedemiyoruz ne dostlar var...Amin. Yorumunuza sevindim uzun zamandır bir yorumda bulunmadığınïz dikkatimi çekmişdi acaba bir yanlışmı yaptım diyordum inşallah bir hatamız olmamışdır, sucu lisan ettiysek affedin ustam.

Ustaların, kışın bu ayları soğuk ve arazi ıslak olduğundan. Bek konu acılmıyor bende şöyle anılarına uzanarak birini sizlerle paylaşmak isdedim sıktıysam özür dilerim hakkınızı helal edin yarın kim var kim yok bilinmez.
mavran ustam,sevgili hemşerim hiç öyle şey olurmu! siz her daim aklımdasınız..fırsat buldukca konulara yorum yapmaya çalışıyorum..sakın aklınıza öyle şeyler getirmeyin...

Üst Alt