semih kardeş ,telf nun şarzımı bitti de iki resim. böyle bir yere. ne doğalı. hemde sanki bazı kokular alıyor gibiyim. çizdiğime çok dikkatli bak.
bunu senmi yaptın
sana ceza olarak oymanın ve başın çizdiğim ön istikametlerini ,toprağı kayanın ön kısımlarında geniş
açılı görecek bir kaç resim alacaksın. bakalım girişi bize gösterebilecekmisin.
oymanın içinde kare oyma var. bu nedemek boşluğun içinde ikinci gizli bir yerim var demek. sakın ihmal etme.
selametle.
ön tarafta yerdeki taşları araştırdın mı herhangi bir işret varmı yanlarını falan baktın mı
Mirkut hocam kötü bi niyetim yok biliyorsun.. Teferruatları kasten paylaşmamazlık yapmadım, sadece dün açtığım konudaki kayanın üzerinde yeni gördüğüm oymayıda paylaştım sadece aynı kaya olduğunu yazmamışım ama kasıtlı olarak art niyetten değil, sadece amatörlük diyelim.. Saygılarımla abiSemih kardesim sen boyle bilmece gibi hareket eder butun teferruatlari paylasmazsan daha cok gider gelirsin ve belkide ustalarimizi kusturursun dikkat et bedeninede zamaninada yazik etme
hocam bu yeni eklediğim oyma olan kayalık üzerinde hiç bir işlem yapmadım henüz sadece fotoğrafladım.Cubukla bosluk aldinizmi? Degerli tesbiti yaptiginiz cihaz nekadar guvenilir? Eger bolsuk aldiysaniz degerli tesbitinide cubukla yapmanizda fayda var cunki cogu cihaz cubugun aldigi derinligi gormez. Nedeni ise cihaz yere sinyal gonderir oda kisitli olur fazla derine gonderemez cubuk ise yerden gelen sinyali alir derinlik sikinti olmaz yeterki cubuk sinyali yakalasin.