evt el sanduka mezar demektir ilk giriş kapısına dikıl karşı üskata cıkan mersivenlerin olduğu yer veya karşi duvar 15mt geliyorsa devam edelim
Nerden bildim usta ölçüp sana döneceğim inşallahBU EV KAYSERİDE SİZDEDİĞİM YERİ ÖLÇÜN BİLGİ VERİN BANA
Erdem Ustam "elin 21 adım önüne..." diyorsunuz belli ki sistemle alakalı bir durum söyleminiz. Şimdi ben ve benim gibi bu sistem olayını bilmeyenler noolacak? Bi açıklayıver bakalım bu 21'i ustam.Elin 21 adım önüne bakın derim,Murç yönünden
Onlarda aynı şekilde 21 adımı uygulayacak,Bu sistemin doğruluk payını anlayıp anlatacak böylece sonuç alınacak,Kitap öyle diyorErdem Ustam "elin 21 adım önüne..." diyorsunuz belli ki sistemle alakalı bir durum söyleminiz. Şimdi ben ve benim gibi bu sistem olayını bilmeyenler noolacak? Bi açıklayıver bakalım bu 21'i ustam.
Erdem ustam, madem siz sistemi biliyorsunuz, kitap öyle diyor diyorsunuz, sistemi açın da biz de öğrenelim. Başakası uygulayıp teyit ederse öğrenirsiniz diyip yükü üzerinizden atmayın.Onlarda aynı şekilde 21 adımı uygulayacak,Bu sistemin doğruluk payını anlayıp anlatacak böylece sonuç alınacak,Kitap öyle diyor
Çok açık bir şekilde açıklamıştım kendimi halbukiErdem ustam, madem siz sistemi biliyorsunuz, kitap öyle diyor diyorsunuz, sistemi açın da biz de öğrenelim. Başakası uygulayıp teyit ederse öğrenirsiniz diyip yükü üzerinizden atmayın.