Eyvallah dostum sen seslen ALLAH nasip ederse oradayım ..sen anladığım kadarıyla işretin arkasında malı var diyorsun burada derinlik nedir bilgin var mı bir de yazından anladığım kadar orada çubuklarla bakarken rahatsızlandım diyorsun tılısım olabilir mi sebebi sence, malum burada yeminli bir gömü yapılmış.bu konuda bilgili ustalardan fikirlerini beklerim şahsen
merhabalar ustalarim ben burada cubuklarlan bu tasin icine guzel bir deyerli cekim aldim ama ne yaziki iki yerden yureyim ariyor giris icin o noktaladim iki yerden yukardan cubuklan tam yoklayamadim nedense yukartda durmaya yer yok tma el isaretini oldu yerin arkasinda veriyor noktayi bana cubuklar baska bir yerde nokta alamadim.
calkaya ustam bu er yeri cok iyi inceledim hic bir yerde tas yigmalar gurmedim
,DRAGON,,ustam cok yerlerim var kazilacak ta sinden yardimin icin cok tesekurler cok zorum oldumu kazmak ben sana seslenirim
merhabalar ustalarim ben burada cubuklarlan bu tasin icine guzel bir deyerli cekim aldim ama ne yaziki iki yerden yureyim ariyor giris icin o noktaladim iki yerden yukardan cubuklan tam yoklayamadim nedense yukartda durmaya yer yok tma el isaretini oldu yerin arkasinda veriyor noktayi bana cubuklar baska bir yerde nokta alamadim.
calkaya ustam bu er yeri cok iyi inceledim hic bir yerde tas yigmalar gurmedim
,DRAGON,,ustam cok yerlerim var kazilacak ta sinden yardimin icin cok tesekurler cok zorum oldumu kazmak ben sana seslenirim