el isareti ve kapali bir yer | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

el isareti ve kapali bir yer

cantar

Kullanıcı
Cevap: el isareti ve kapali bir yer

cropped3.jpg

attachment.php

bak ada 5 rakamı var..............................

cantar

Kullanıcı

51NK1VS9YQL._SY344_BO1,204,203,200_.jpg

bak burada 5 rakamı var..............

map_7.jpg

hani bir üçgen saplantımız var ya jesse james ın hazinesinin haritası imiş miktarı yazılı gömmüş olduğu paranın....

yasin1999

Kullanıcı

ne özelligin var senin aş çubugun olmasa :D

DRAGON-34

Kullanıcı

merhabalar ustalarim ben burada cubuklarlan bu tasin icine guzel bir deyerli cekim aldim ama ne yaziki iki yerden yureyim ariyor giris icin o noktaladim iki yerden yukardan cubuklan tam yoklayamadim nedense yukartda durmaya yer yok tma el isaretini oldu yerin arkasinda veriyor noktayi bana cubuklar baska bir yerde nokta alamadim.
calkaya ustam bu er yeri cok iyi inceledim hic bir yerde tas yigmalar gurmedim
:D:D,DRAGON,,ustam cok yerlerim var kazilacak ta sinden yardimin icin cok tesekurler cok zorum oldumu kazmak ben sana seslenirim :D:D
Eyvallah dostum sen seslen ALLAH nasip ederse oradayım ..sen anladığım kadarıyla işretin arkasında malı var diyorsun burada derinlik nedir bilgin var mı bir de yazından anladığım kadar orada çubuklarla bakarken rahatsızlandım diyorsun tılısım olabilir mi sebebi sence, malum burada yeminli bir gömü yapılmış.bu konuda bilgili ustalardan fikirlerini beklerim şahsen

İRON

Kullanıcı

tek el işareti.parmak sayısı az değil ise eksik yoksa yani baş parmak.baş parmak yönunde araştırma yapılır, kaale alınır.yok bir parmağı eksik ise ozamanda eksik parmak aranır.
5 parmak 5 kardeşin toplanıp gömdüklri yemnili mallarıdır.öle kolay kolay cinsinden değildir yani.baya bir zorluğu vardır.tuzakları tılsımıda cabası.
işçiliği baya bir ağırdır..
selametle kal kardeş..

memo59

Kullanıcı

ustam el ısaretı eskı yunanlılarda yemın anlamını tasır malıı var ısaret gayet guzel ama sana yol gostereck tek sey 5 oymasıdır .. onu dıkkate al

memo59

Kullanıcı

ustam eskı yunan alfabesıne bak 5 oyması sayı dııl harf kanaatımce

A21MEDLi

Vip Üye

ersan usta çubukların o kayayı bulmasına şaşırmamak lazım,çünkü o kayaya dikkatli bakarsak baş parmağa çok benziyor..
o kayada hediye olma ihtimali var..

bu el sana stop bu kayayı geçme diyor...bence burada yapman gereken
tam elin cephesinde veya sağ tarafta araman gereken 1 dikili kaya veya 5 taşın bir araya toplandığı kümeyi bulmandır..

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

merhabalar ustalarim ben burada cubuklarlan bu tasin icine guzel bir deyerli cekim aldim ama ne yaziki iki yerden yureyim ariyor giris icin o noktaladim iki yerden yukardan cubuklan tam yoklayamadim nedense yukartda durmaya yer yok tma el isaretini oldu yerin arkasinda veriyor noktayi bana cubuklar baska bir yerde nokta alamadim.
calkaya ustam bu er yeri cok iyi inceledim hic bir yerde tas yigmalar gurmedim
:D:D,DRAGON,,ustam cok yerlerim var kazilacak ta sinden yardimin icin cok tesekurler cok zorum oldumu kazmak ben sana seslenirim :D:D

doğru yer zaten el işaretinin hemen altıdır ustam. orada el işaretini horasan kullanarak yaptılarsa bilki kasası elin altındadır. vlf de.dektör bile yeterli olabilir.

Üst Alt