Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Köprü doğrulandı.şimdi fotosunu koyacak.ustalarımız son noktayı koyacak.şunu diyem meyve veren ağaç taşlanır.define mekanına eyvelallah.sizlere iyi forumlar
Köprü doğrulandı.şimdi fotosunu koyacak.ustalarımız son noktayı koyacak.şunu diyem meyve veren ağaç taşlanır.define mekanına eyvelallah.sizlere iyi forumlar
meyve veren ağacın taşlanması site olarak prensiplerimizin dışındadır,ağaçtan alınan meyvede taf olmazsa o meveyi kime tavsiye edersin,ve o meyveyi kime yedirebilirsin.
ben demiyorumki anlamıyorsunuz,yorumu açık yapınız,köprü ve su bu nedir ? böyle yorumdan kim ne anlar.
köprüyü teyid etti dıyorsunuz ,suyu etmedimi ,ilginç halbuki köprünün yapılış amacı bellidir.
ya tam nası köprü ben yer var ama köprüye benzer oraya baya uzakta neyse ben çevre resmi ve şüheledigim yerlerin fotosunu getircem biraz havalar düzelsin o zamn noktayı koruz saglıcakla yorumlar için tşk