Arkadaşlar herkese güzel yorumları için çok çok teşekkür ediyorum. Daha önce yüklemiş olduğum resimlerde görüldüğü gibi ocak, kuyu ve evin giriş kapısı yan yana. Giriş kapısı (Doğu'ya açılır)ndan içeri girip sola dönüp yarım adım sonrası hemen ocağın altına denk geliyordu ve ××××× başladık. Evin temel duvarının altında ×××××devam ederken kuyu gibi örülmüş bi oval taşlar içerisinden gayet yumuşak kumlar çıkardık. Kumun içerisinde keçi boynuzu ve kemikler çıktı. Yaklaşık 2 metre ××××× sonra 3 adet taş sıva yardımı ile kapak şekli verilerek kapatılmıştı. Kapağın hemen üzerinde (resimi yükleyeceğim) bu şey çıktı tam olarak bişe benzetemedim. Aşağı merdiven atıp indiğimizde oval şeklinde büyük su kuyusu gibi alan var. Fakat içeride kiremit ile örülmüş bi alan var oranın başka biryere giriş kapısı olarak düşünüyorum. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum özenip okuyup yardım etmeye çalıştığınız için.
Daha önceki uyariya rağmen kurallara uygun olmayan ifadeler kullanmaya devam ediyorsunuz
Bu son uyarım, aksi takdirde konunuz silinecek ve forum kuralları gereği ceza alacaksınız
Lütfen daha duyarlı olalım