Ermeni Cesmesi | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Ermeni Cesmesi

impossibleman

Kullanıcı
Ersan ustam, Sistem buradaki ile aynı ise bu çeşmeye gelirken köprüden geçersin. Dere bu çeşmeye yakındır. Çeşmenin oradan ince bir yol dere boyu gider. Belkide kaybolmak üzeredir bu yol. Bu yolu takip edersen ileride dikenlik bir yerde son bulur. Eğer bu şekilde ise bu yolun sonunda senin mükemmel çubukların bayram ederler üstadım.

malatyalı44

Kullanıcı
zaten ersan hrgün bayram ediyor bizim gibi yasta degilki adam ereye parmağını koysa yo mezar yada kasa den geliyor inanın ağlamak istiyorum bu ersan yüzündennnnnnnnnn(ağla)(ağla)(ağla)(ağla)(ağla)(ağla)(ağla)(ağla)

ersan

Vip Üye
Ersan ustam, Sistem buradaki ile aynı ise bu çeşmeye gelirken köprüden geçersin. Dere bu çeşmeye yakındır. Çeşmenin oradan ince bir yol dere boyu gider. Belkide kaybolmak üzeredir bu yol. Bu yolu takip edersen ileride dikenlik bir yerde son bulur. Eğer bu şekilde ise bu yolun sonunda senin mükemmel çubukların bayram ederler üstadım.
cok saoo ustam yorumuna yolum duserse bir sefere basetin gibi incelkerim dere yakin buraya ustam
100 mt kadar tam unde kaliyor

feramus

Kullanıcı
Ustam bu 2 ve 6 ne demek bide 3 ile 5 biraz açarsanız bizde sayenizde birşeyler öğreniriz. Hayırlara vesile olması dileyiğle hoşçakalın.

kingoctapus

Kullanıcı
su akarının deyiştiği yerede bir bak ustam ardında asırlık bir ağaç varmı

Üst Alt