ermeni define işaretleri

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
Cevap: ermeni define işaretleri

bilgiye susamış bir defineci grubu var ustam belge ve taknoloji tabiki allahın izniyle sonuç hayırlı olur

light_celal1

Kullanıcı

espiriler bile manidar bazı şeyleri biliyoruz ama bildiğimizi bilmiyoruz yani bilinçsisce biliyoruz(kndi pyıma)
öğretirken daha iyi öğrenirsin lafını şimdi daha iyi anlıyorum

TATLARLI

Kullanıcı

bazı şeyler zamanla oluyor kimi bir saat kimi bir ay kimi yıllar alıyor öğrenmesi. mevlanaya sormuşlar sen herşeyi biliyormuşssun demişler mevlana estağfurullah ben haddimi bilirim demiş. bir pasif daire var. ister istemez o dairenin dışına çıktığınız zaman herşeyi net görebiliyor bir sanat tarihi , bir arkeologdan daha iyi yorumlayabiliyorsunuz. işte bunu öğrenmek içinde doğru adres burası ancak yıllar gereken bir iş , arazi , tarih , deneyim , tecrübe ve en önemlisi çevre bilinçli sonuca götürüyor insanı. hepimiz en az ermeniler kadar zekiyiz ancak araziyi onlar kadar bilemiyoruz sorun bu.

MURATS44

Kullanıcı

Ben malatyanin battalgazi ilcesi nufusuna kayitliyim. 6 defa ermenilerin eline gecen 7 defa muslumanlarin eline gecen ve su anda elimizde olan bir ilce. zamaninda bende ugrastim biraz. cok sey yasadim anlatmak gunler alir. siz 350 kilo mal kacirdiniz ama benim bildigim oyle yerler var ki; adim atamiyoruz. Almanyadan getirttigimiz cihazla arama yaptigimiz 2 yerde makina kafayi yedi. amaaaa maalesef dokunamiyoruz. sehrin gobeginde ve bunu bilen sadece 2 kisi var. diger sorunda cikarsak ne yapacaz?

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

sistemi biri anlatsa bu buysa böyle bu burada ise böyle olmalı taksit taksitte olsa anlıyoruz ama çok eksiğimiz var ustalarımızdan allah razı olsun belli konularda epey yol katettik ama mal bulmadan rahat edemiyeceğiz galiba

A21MEDLi

Vip Üye

sistemi biri anlatsa bu buysa böyle bu burada ise böyle olmalı taksit taksitte olsa anlıyoruz ama çok eksiğimiz var ustalarımızdan allah razı olsun belli konularda epey yol katettik ama mal bulmadan rahat edemiyeceğiz galiba

bu sitemine karşılık,ermeni işaretlerinden bir örnek verebilirim.
kayanın alnında oyma ve tam orta merkezinde matkap deliği varsa?
deliğin derinliğini ölç,ve bulunduğu kayanın ardına geçip,deliğin derinliği ölçüsü kadar adımla,yüksek veya alçak taş yığını olacak..yaa ALLAH dee.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

Allah razi olsun ustam insallah denk gelirimde senide goruruz bize boyle bilgi lazim calisirken dilim disari cikiyor ama umutla calismak bir baska guzel beniki sitem degil ustadan ogrenmek ilim icin cine gitmeye ne gerek var burasi ilim kayniyor

Son düzenleme:

METİN

Kullanıcı

osmanlı ermenileri ve osmanlı döneminde
çubukla mezar ve para arandığını bilmeyenler olabilir bilenlere
zaten sözüm yok.ermeniler bu izahatı bildikleri halde sizce
bir ermeni parasını çubuğa karşı bir önlem alırmı almazmı.?
evet alır ama nasıl?
herkez bilgisini yazarsa memnun kalırım
fikirlerden sonra yazmayı düşünüyorum
bunu sormamda saygısızlığım oldu ise şimdiden özür dilerim

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin

osmanlı ermenileri ve osmanlı döneminde
çubukla mezar ve para arandığını bilmeyenler olabilir bilenlere
zaten sözüm yok.ermeniler bu izahatı bildikleri halde sizce
bir ermeni parasını çubuğa karşı bir önlem alırmı almazmı.?
evet alır ama nasıl?
herkez bilgisini yazarsa memnun kalırım
fikirlerden sonra yazmayı düşünüyorum
bunu sormamda saygısızlığım oldu ise şimdiden özür dilerim

kıymetli ustam benim bildiğim kadarıyla yağ ve zift ile sırlamışlar ayrıca tılsım yapmışlar cevabi yazınızı bekliyorum bakalım doğrumu biliyormuşuz saygılar...

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Ben malatyanin battalgazi ilcesi nufusuna kayitliyim. 6 defa ermenilerin eline gecen 7 defa muslumanlarin eline gecen ve su anda elimizde olan bir ilce. zamaninda bende ugrastim biraz. cok sey yasadim anlatmak gunler alir. siz 350 kilo mal kacirdiniz ama benim bildigim oyle yerler var ki; adim atamiyoruz. Almanyadan getirttigimiz cihazla arama yaptigimiz 2 yerde makina kafayi yedi. amaaaa maalesef dokunamiyoruz. sehrin gobeginde ve bunu bilen sadece 2 kisi var. diger sorunda cikarsak ne yapacaz?
Hemşerim resmi kazı yapimage
Çıkardığında düşünmene gerek kalmaz
Toptaşta mı oturuyon?

Üst Alt