Ermeni Mezarında 4 Yapraklı Yonca Işareti

srknckn

Kullanıcı
Ermeni mezarında güneşe veya çiçeğe benzeyen ve 4 yapraklı yonca işareti ne anlama gelmektedir. Çok eski ve küçük bir mezar. Toprakla şu an bağlantısı yok yerinden oynuyor. Mezarı yan yatırdım ve içinin oyulmuş olduğunu gördüm. 3-5 cm toprağı eşeledim ve kül rengi ve sanki kireç taneleri olan bir toprakla karşılaştım ve tekrar mezarı eski halinde bıraktım. yaklaşık 10 m kadar altında bir alıç ağacı ve alıç ağacınında 20 m kadar altında çeşme bulunmakta. mezarın yukarısındada yığmalar var. Yorum yapabilirseniz sevinirim. teşekkürler..

NOVANDA

Kullanıcı
mezarın ağaça mesafesi 10.60 agacın çesmeye yada su gözüne mesafesi 22,2 dir çeşme yeri değişmemişse bulursun
ağaçtanbile bulunur
Resimle yeter
Siteye sayende bilgi paylaşalım Çşmeden belirli bir açıyla ağaç yine çeşmeden farklı bir açıyla mezar görülür
Çeşmede para varsa mezarda vardır . Burada 6 kelle çıkar gövdesi olmayan bir tanede tam vucud vardır .Yada buna çok yakın benzer olay olmalı bırak adamları rahat uysun. Büyük bir paranın üzerinden geçiyon. Zaten yaparken öldürüldüler Klisedir

srknckn

Kullanıcı
sadece mezar taşının resmi var elimde üstad. son cümlenizi anlamadım. mezara bakmayayım mı diyorsunuz.

srknckn

Kullanıcı
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]

NOVANDA

Kullanıcı
Güzel kardeşim tek tanrıya inan kim olursa olsun ne olursa olsun mezarı kazılmaz . mezar kazmak ayrıca büyük suçtur günahıda cabası Sen çeşme ile o tek ağacın aralarına bak güneşin IŞINLARINI SAY BİRİ FARKLIDIR dikkatli bak

srknckn

Kullanıcı
Güzel kardeşim tek tanrıya inan kim olursa olsun ne olursa olsun mezarı kazılmaz . mezar kazmak ayrıca büyük suçtur günahıda cabası Sen çeşme ile o tek ağacın aralarına bak güneşin IŞINLARINI SAY BİRİ FARKLIDIR dikkatli bak
üstad benim definecilikle ilgili pek fazla bilgim yok. çeşme ile tek ağacın arasına bakarak güneşin ışınlarını nasıl sayacağım..

srknckn

Kullanıcı
TEŞEKKÜR EDERİM USTALARIM. MEZARA DOKUNMAYACAĞIM. ÇEVRESİNİ ARAŞTIRACAĞIM.

Üst Alt