Selamın Aleyküm sevgili dostlar . Erzurum - Hınıslıyım çok uzun senelerdir erzurum ve civarında çalışmalar yapiyorum, edindiğim bilgi ve tecrübeyi kendimce küçümsemiyorum. En son bulduğum bir yer ve üzerinde uzun zamandır çalıştığım bir yer burası. Burası hakkında kimsenin bir bilgisi olduğunu sanmıyorum. Bir eşkiya mezarı KIZILKURT efsanesi. Alevi kardeşlerimiz buraya ziyaret diyorlar ve gelip dualar edip kurbanlar kesiyorlar. Dağ erzurumun en yüksek dağı gibi süper bir manzarası var. Görmeye değer.. Bu keşifi yapabilmek inan tam olarak 1 yılımı aldı..
Benim köyümün 1 km ilerisinde civarıda çok iyi biliyorum bu konuda fikir ve görüşleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.. Saygılar..
Karenin Tam karşısında kara ile bu yığmanın arasında tamı tamına 100 metre var. Kesinlikle şaşmaz 100 metre.
Bu çiviyide şans eseri buldum ve arka fondaki dağ yukarıdaki işaretlerin olduğu Dağdır. birazdan dağın daha net resmini koyacağım siteye.
Benim köyümün 1 km ilerisinde civarıda çok iyi biliyorum bu konuda fikir ve görüşleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.. Saygılar..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Karenin Tam karşısında kara ile bu yığmanın arasında tamı tamına 100 metre var. Kesinlikle şaşmaz 100 metre.
Giriş yap veya üye ol.
Bu çiviyide şans eseri buldum ve arka fondaki dağ yukarıdaki işaretlerin olduğu Dağdır. birazdan dağın daha net resmini koyacağım siteye.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.