Cevap: ERZURUM / KIZILKURT Muhteşem bir Kare oyma ve Mezarı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
sıralı magaralar ve pencere sekıllerı var dedıgın yerlerın resımlerı yokmu?
kare oymanın oldugu kayanın baska resımlerı acıktan ve yan kısımlardan yokmu?kayaya oyulmu mezar oymalarında,sayet gokyuzune bakıyorsa oda yada mezar buyuk ıhtımal kendındedır,kayanın yan yuzune vurulmussa mesafe atar,bır ıhtımalde gokyuzune baksa bıle kaya yuzeyıyle oymanın yerını tam olarak arazı yuzeyıne oturtarak noktalamak yapmaktır
s.a fikire görüşe gerek yok ustam adı belli soyadı belli anlatacak bişey yok eşkiya işi degil roma işi bende 10senedir profesyönel olarak ugraşıyorum amatörü saymıyorum adımı nasıl biliyosam roma oldugunuda okadar biliyorum acalım bakalım necıkacak saygılar
Bu kare oyamnın o yıgmayımı vberdıgını dusunuyorsun?hıcbır alanda mezar tek olmaz unutuyorsun,yıgmada mezardır benım demek ıstedıgım kareye yakın oda bakmalısın boş gecme,dersenkı bu cıvarda baska hıc bır mezar yok,o zaman asagıda gordugumuz tum halkın kralını zıyaret edıyoruz demektır,buda buyuk ıhtımal tumulus olmalıydı,unutmadan eskıya degerlı mezarları soyar,yok kesmekten cok daha kolaydır ve paranın yerını degıstırrı...