Yörük2006 kardeşim bak bu iyi fikir, denemeye değer.Banani yazin tatile gonder ne diyim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yörük2006 kardeşim bak bu iyi fikir, denemeye değer.Banani yazin tatile gonder ne diyim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde aklima hacca gindermek vardi ustam gelene kadar kaxilan yer de iyice otururBak kardeşim çocukların unutur birsey olur elden çıkar bu servet sonra gider güzelim servet, gel sen sen ol bu abini dinle hem sevap kazan hemde baban kazansın. Bir gün akşamdan eve ergen gel ve yat. Sabah kalkınca babana aynen şunu söyle """Baba seni çok seviyorum gel seni UMREYE yollayayim"""" dilerim seni kirmaz gider sende rahat rahat çıkar malı, al arsa bırak çocuklarına hazır para, ardından dua ederler.
Hayırlısı kardeşim, her işin bir zamanı var onunda zamanı bir gün gelir, yeterki hayırlısı olsun. Sabır.ustam yapmadığım kalmadı valla kocaman adamı dağda bayırdı açtıgım odalara götürdüm meraklı meraklı inceler bakar gel gelelim bizim evdede var diyorum yok ustam ne yapsam boş
abi, bizim profildeki taş için yardım eder misiniz?ustam burda da buyle bir guzel sonuc alan bir yer var,
adam gidiyor turkiyeye gucmen ev ama eski ruman evi ve burdan bir adama veriyor bu evi yikta tarla ve ne istersen yap dete adam evi yikiyor altan temel taslarini sukerken tan kuse tasin icinde oyulmus 3 kilo osmanli altini cikiyor .
kizmetden ziyade bir sey yoktur ustam.
Cannn kardeş öncelikle aramıza hoş geldin hayırlı olsun. Dilerim aradığınızı bulursunuz.abi, bizim profildeki taş için yardım eder misiniz?
tamam kurban tesekkür ederim .Cannn kardeş öncelikle aramıza hoş geldin hayırlı olsun. Dilerim aradığınızı bulursunuz.
Eğer resminizle ilgili uygun bölüme bir konu acarsanız güzel yorumlar alırsınız. ALLAH yardımcınız olsun.