Eski Yazı | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Eski Yazı

madhunter

Kullanıcı
Katılım
29 Ocak 2014
Mesajlar
258
Beğeni
390
Puanları
63
:) ustalarin gozunden kacmistir yoksa ellerinden gelen yardimi esirgemezler saolsunlar.Allah hepimizden razi olsun yardimci olabildiysem sevindim.İnsallah kisa zamanda net bir sonuca ulasirsiniz.
 

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
3,066
Beğeni
9,752
Puanları
113
Yaş
54
Konum
Comana Pontica
@cdmxis kardeşim
Ortada sitem edecek bir şey yok. Anlayan olsa zaten yazar. Bu sitede kimse kimseden bir şey esirgemez. Bir yıldan fazla suren üyeliğiniz var, bu süre zarfında bunu görmüş olmanız gerekiyor du.
Mesela ben bu yazılardan anlamam, ama sabrederseniz illaki bi anlayan çıkar.
@madhunter ustamızada bu vesileyle teşekkür ederim
 

cdmxis

Kullanıcı
Katılım
28 Mart 2014
Mesajlar
89
Beğeni
26
Puanları
18
Evet öyle @komana ustam ama eskideki işaretlerime hemen cvap vermişlerdi koskoca sitede birinin cvapı beni cok şaşırttı ama haklısınız sizde o yonuyle dusunmedim cok kişi anlar sandım acıkçası
 

wolf_52

Kullanıcı
Katılım
19 Ocak 2015
Mesajlar
3,812
Beğeni
9,771
Puanları
113
Yaş
52
ben anladımkadarını yazyım yazı değilde, senbol olrak göryorum, x, yemin derler, fiyer bi görüş ise tılsım yapılan yer e yapılan betimlenmedir. + ise mezar, kasa olrakda örneği vardır cm si öenmlidir . f, altn işreti olrakda kulanılır, ve ok arksı gibi duran son işret, 5 mezar var diyor. 2 si karşıda 3ü bu yanda ortadan geçen ya bir kuru dere yada patika yada dere, her neyse bu ortadan geçen bu mezarlar bu düzünde olması gerek düz parelel çizgi halindeki yerde , arşdırmanızı o tarfda yapmanızı söylüyor... bende ki çözümü bu.. ::::)
 

cdmxis

Kullanıcı
Katılım
28 Mart 2014
Mesajlar
89
Beğeni
26
Puanları
18
Sağolasın ustam olabilir ama mezarlar var mı o önemli tşk verdiğiniz bilgi için
 

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Katılım
20 Ocak 2013
Mesajlar
7,767
Beğeni
22,134
Puanları
113
Konum
Erzincan
@cdmxis Kardeşim ne olduğunu bilsem yazmazmıyım sanıyorsun sallamak bizlere yakışmaz insanların umtlarıyla oynamak günahtır buradaki ustalarımız her şeyden önce düzgün bir ahlaka sahiptir seni yanlış bilgilerle yönlemdirmekten beridirler onun için sitem etme güzel kardeşim edebiliyorsan dua et bizlerde sizler gibi kalbi sevgiyle çarpan kardeşlerimize dua ederiz inşallah çünkü siteminizin altındaki asıl neden bizlere duymuş olduğun halisane güzel hislerden sevgiden muhabbetten kaynaklandığını biliyoruz Mevlam gönlü güzel kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun işlerinde kolaylık huzur ve afiyetler ihsan eylesin razı olduğu istikamette sabit kılsın inşAllah... amin.
 

cdmxis

Kullanıcı
Katılım
28 Mart 2014
Mesajlar
89
Beğeni
26
Puanları
18
Amin ustam . Kesinlikle doğru diyorsunuz ani bir cumleydi vallahi kaldırabilsem kaldırırım yardım edebilen edemeyen her kesten allah razı olsun sagolasın teşekkur ederim bu arada ustam msjiniz ve dualarınız için cok sagolun
 
Üst