Eşkiya alanı. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Eşkiya alanı.

SEVALİ

Kullanıcı
Cevap: Eşkiya alanı.

Cantar zaman ayırdığınız ve yorumunuz için teşekkür ederim evet elinde çiçek gibi gördüm belkide başka bir şeydir meşale gibi mesafe 200 netre civarı çektiğim fotoğraf picasso resim düzenleme örneklerinden dahada net görünüyor.

SEVALİ

Kullanıcı

İRON

Kullanıcı

çok mu çok ağır bir işçilik ister baya bi uğraştırır yani..sadece kare olan taşlık alanı kontrol edersen inş içinde bişeycikler olur.

SEVALİ

Kullanıcı

İşlerimin yoğunluğundan resimleri parça parça yüklüyebiliyorum.. özürdilerim yorumlarınız için teşekkür ederim.

SEVALİ

Kullanıcı

Dere aşağısında 2 şelale birinden su yönü değiştirilerek emaneti alındığı söylendi küçük bir şelale ikinci şelale büyük bir şelaleymiş köye çok yakın olduğu için herhalde bir işlem yapamamışlar bir tanede değirmen mevcutmuş kalıntılara hala sağlam imiş eski patika yolu ve kanı yolu varmış değirmene inen eğer traktör ile gidile bilinirse gideceğim 6 veya 7 çeşme mevcut çok güzel suları mevcut biri hariç biraz hoş değil ve sülüklü 3 veya 4 çeşmenin suyu aynı kaynaktan gelme eskiden eşme imiş bir kayalığın tepesinde orta boyda ıhlamur ağacı mevcut başkada yok çanağın olduğu kayalıktan küçük bir çocuk kayalığın bir yerinden girip 8 veya 10 metre tünel gibi birşeymiş aynı kayalıktan tekrar çıkılıyormuş çanağın doğu kısmı ve tünel gibi yer olanın arkası dere resimler bu çanaktan çekilmiştir kayalıklara bakıyor ve dere kuzeye bakıyor yorumlarınız için teşekkür ederim.

SEVALİ

Kullanıcı

Çanak diye tabir ettiğimiz oyma 40 x 40 cm derinlikle olup eklediğim 3 resim güney tarafında yorumlarınız için teşekkür ederim.

SEVALİ

Kullanıcı

Amcamın siz değerli define mekanı üyelerine bol bol selamları var çok şükür biraz daha iyi..:p;)

Definecilik hobisine hiç mi hiç aklım almıyordu:pgöz kırp amcamın rahatsızlığından:( dolayı biliyorsunuz ben takip ediyorum konularını ben dede kıpırdanmalar oldu herhalde ben başlayacağım:pgöz kırp yorumlarınız için teşekkür ederim.;)

Üst Alt