Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28 | Sayfa 64 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gıral

Vip Üye
Usta acaba bulunanyerin tamamın oradan ibaret olduğunu nasıl anladınız korsanların yeri başka dağlarda yolkesenlerinki başka

OSMANLI TORUNU

Kullanıcı
Usta acaba bulunanyerin tamamın oradan ibaret olduğunu nasıl anladınız korsanların yeri başka dağlarda yolkesenlerinki başka
Hayır korsanlar 1457 yılında gemiyi gasp ediyorlar o yıllar deniz mağaranın önüne kadar geliyordu 350 sene sonra eskiya elebasina starvo adında bir yaşlı adam bölgede persliler e ait Büyük hazinenin olduğunu söylüyor ve gelip buluyorlar aslında onlar odaları açarken tuzaklara yakalanarak yaralananlar olmuş ve zehirlenenlerde

gıral

Vip Üye
İmdi bize volçanın işleri ile alakalı nevar nekaldı bulazım sizin dedikleriniz olmuştur olabilirde inanıyorum bunlara fakat türkiyede birçok dönemde yaşamış eşkiya ve korsanlar olmuştur belki tarihlerini bilemiyoruz ama bize eşkiya denildiğinde aklımıza volçan geliyor buadama ait bişe varmı meselakitap harita vb onun yerlerini yada bulduğunuzyeri teyit edenbişe ama dediğimbi bizim asıl aradığımız volçan

OSMANLI TORUNU

Kullanıcı
İmdi bize volçanın işleri ile alakalı nevar nekaldı bulazım sizin dedikleriniz olmuştur olabilirde inanıyorum bunlara fakat türkiyede birçok dönemde yaşamış eşkiya ve korsanlar olmuştur belki tarihlerini bilemiyoruz ama bize eşkiya denildiğinde aklımıza volçan geliyor buadama ait bişe varmı meselakitap harita vb onun yerlerini yada bulduğunuzyeri teyit edenbişe ama dediğimbi bizim asıl aradığımız volçan
Evet var ancak siteye cep telefonum dan yukleyemiyorum neden acaba

gıral

Vip Üye
Leptopyada pc varsa ordan giriş yapıp yükleyebilirsiniz benpekbilmiyorum buişleri ama arkadaşlar tlf na tapataklak diye bişe yüklüyor ordan yapıyorlar heralde

gıral

Vip Üye
Usta yanlış anlamada senbu eşkiya belgelerine hakimmisin tamolmasada olur bizlerin neyin peşinde olduğumuzu anlaman için soruyorum bunu meselabu kayıtlarda kurşunla kaplı kapılardan bahseder sarırecepden falan yoksa seninbulduk dediğin buadamın yerimi işintamamını bimağaraya bağlaman biraz tuhafıma gitti yani bunların onlarca yeri mağarası olması lazım mantıklı düşününcede bunun böyle olması gerekiyor çünkü yerleşik bi düzenleri yok

OSMANLI TORUNU

Kullanıcı
Usta yanlış anlamada senbu eşkiya belgelerine hakimmisin tamolmasada olur bizlerin neyin peşinde olduğumuzu anlaman için soruyorum bunu meselabu kayıtlarda kurşunla kaplı kapılardan bahseder sarırecepden falan yoksa seninbulduk dediğin buadamın yerimi işintamamını bimağaraya bağlaman biraz tuhafıma gitti yani bunların onlarca yeri mağarası olması lazım mantıklı düşününcede bunun böyle olması gerekiyor çünkü yerleşik bi düzenleri yok
Mağaranın icerisi müze yi andırıyor ve bütün isaretler tek bir mağarada kursunlari eriterek depremden etkilenmemesi için girişleri kapamislardir

OSMANLI TORUNU

Kullanıcı
Şimdi ana ve temel işaret neydi oyma kartal yani ayaklarında yilan olan ve yilanin yuvasının üzerinde olan göğsünde eski turkce bir takım yazı yazan ve bir çiçek resmi olan heykeltras kartal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt