Hayır korsanlar 1457 yılında gemiyi gasp ediyorlar o yıllar deniz mağaranın önüne kadar geliyordu 350 sene sonra eskiya elebasina starvo adında bir yaşlı adam bölgede persliler e ait Büyük hazinenin olduğunu söylüyor ve gelip buluyorlar aslında onlar odaları açarken tuzaklara yakalanarak yaralananlar olmuş ve zehirlenenlerdeUsta acaba bulunanyerin tamamın oradan ibaret olduğunu nasıl anladınız korsanların yeri başka dağlarda yolkesenlerinki başka
Evet var ancak siteye cep telefonum dan yukleyemiyorum neden acabaİmdi bize volçanın işleri ile alakalı nevar nekaldı bulazım sizin dedikleriniz olmuştur olabilirde inanıyorum bunlara fakat türkiyede birçok dönemde yaşamış eşkiya ve korsanlar olmuştur belki tarihlerini bilemiyoruz ama bize eşkiya denildiğinde aklımıza volçan geliyor buadama ait bişe varmı meselakitap harita vb onun yerlerini yada bulduğunuzyeri teyit edenbişe ama dediğimbi bizim asıl aradığımız volçan
Play store'dan tapatalk'ıindirip de yükleyebilirsinizEvet var ancak siteye cep telefonum dan yukleyemiyorum neden acaba
Mağaranın icerisi müze yi andırıyor ve bütün isaretler tek bir mağarada kursunlari eriterek depremden etkilenmemesi için girişleri kapamislardirUsta yanlış anlamada senbu eşkiya belgelerine hakimmisin tamolmasada olur bizlerin neyin peşinde olduğumuzu anlaman için soruyorum bunu meselabu kayıtlarda kurşunla kaplı kapılardan bahseder sarırecepden falan yoksa seninbulduk dediğin buadamın yerimi işintamamını bimağaraya bağlaman biraz tuhafıma gitti yani bunların onlarca yeri mağarası olması lazım mantıklı düşününcede bunun böyle olması gerekiyor çünkü yerleşik bi düzenleri yok