Ok ile belirtigim yerin etrafinda biryerde giris olmasi lazim ayriyeten patika varsa takip et baska girislerin oldugu yerlere goturur ikincidi burda tuzak cok var bu delikten girerseniz karsilasirsiniz giris olan yer toprakla kapatilmis yukardan yigmislar kapatmislar ucuncudu orda ustanin isaretlrdigi gulen yuz birde benim idaretledigim var gozler bakin sanki biri acik digeri kapali benim gorduklerim bunlar saygilar he sorabilirsiniz nerden biliyon giris orda yada tuzaklar var buda belki inanmazsiniz ama allahin verdigi yetenek oranin kimlere ve hangi yillara ait oldugunuda soyleye bilirim inanmazsaniz eger saygilarimlaustalar yorum lütfen
Ustalarim diyebilirsiniz neden kendi yerini soruyosun ozaman ben yerimde olanlari goruyorum zaten nerde nevar kimlere ait diye sadece tek basima oldugum icin birde yabanci yer oldugu icin fazla birsey yapamiyorum yavas yavas ve sizlere sormamdaki amac o guzel bilgilerinizi yorumlarinizi almak ogrenmek tesekkurler herkese bundan dolayidaOk ile belirtigim yerin etrafinda biryerde giris olmasi lazim ayriyeten patika varsa takip et baska girislerin oldugu yerlere goturur ikincidi burda tuzak cok var bu delikten girerseniz karsilasirsiniz giris olan yer toprakla kapatilmis yukardan yigmislar kapatmislar ucuncudu orda ustanin isaretlrdigi gulen yuz birde benim idaretledigim var gozler bakin sanki biri acik digeri kapali benim gorduklerim bunlar saygilar he sorabilirsiniz nerden biliyon giris orda yada tuzaklar var buda belki inanmazsiniz ama allahin verdigi yetenek oranin kimlere ve hangi yillara ait oldugunuda soyleye bilirim inanmazsaniz eger saygilarimla
Hemera cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi