Balta ve yıldız var gözle görünüyor çok net olarak insan yüzleri falan var o kapak gibi attığım taşın 2 metre yanında boş mu dolu mu sizce
Ben artvindeyim bu bölgede 3 gürcü imparatorluğu kuruluydu bulunduğum bölge onlardan birinin bu civarda define çıkaranlar falan oldu bu kayalar gerçek manada kayaya adam yüzü oyulmuş gözle de net şekilde görülüyor 2 tane yanındaki kayada göz murcu atılmış görülebiliyor balta önünde ağaç hemen yanında 5 köşeli sol tarafı uzun yıldız var anlamını çözemedimBen işaret ve kapak namına herhangi birşey görmedim. Evet suret göz kanmasına dayalıdır ama buradaki bana normal geldi
Bize dediklerinizi netleyerek çekin ben sizin söylediklerinize dair birşey görmedim. İnsan sureti hariç ki buda bizde tam eminlik sağlamış değil. Biz sizin söylediklerinizden fazlasına sahip değiliz. Yani şöyle ki hiçbirşeyin çözümünü bilmeyen bir insan dahi bizim görmediklerimizin aslını gördüğünden bizden 1-0 önde oluyor. Dediklerinizin muhakkak bir anlamı var ama rivayet ile başlarsak rivayet ile sonunuda getiremeyiz sonucuda. Selametle.Ben artvindeyim bu bölgede 3 gürcü imparatorluğu kuruluydu bulunduğum bölge onlardan birinin bu civarda define çıkaranlar falan oldu bu kayalar gerçek manada kayaya adam yüzü oyulmuş gözle de net şekilde görülüyor 2 tane yanındaki kayada göz murcu atılmış görülebiliyor balta önünde ağaç hemen yanında 5 köşeli sol tarafı uzun yıldız var anlamını çözemedim