волски език"хаидушка билка" latince"Phyllitis Scolopendrium"abim bu bitkinin adi ney .
волски език"хаидушка билка" latince"Phyllitis Scolopendrium"abim bu bitkinin adi ney .
saol abiволски език"хаидушка билка" latince"Phyllitis Scolopendrium"
abi ondan değil. karadenizde hiç düzlük yok ki olanlarda ya cami var yada ilkokul yapmışlar. fındıkla çayı nereye bulmuşsa oraya ekmişler.burgaz usta karadenizi çok gezen biri olarak şunu söyleyebilirim bu fındıklıklar hep sarp yerlerde oluyor oldukları yerde hep eskiden mezarlık oluyor bunu gördüm .
abi ondan değil. karadenizde hiç düzlük yok ki olanlarda ya cami var yada ilkokul yapmışlar. fındıkla çayı nereye bulmuşsa oraya ekmişler.
bak şimdi de fındık ezmesi çekti canım yaw. neydi benim başıma gelenler bu gece @HARBİCİ usta hamsiyi mangala serdi.sen fındık gurme derken. bizim nefs tavan yaptı
yok ustam dayandım çaya valla. sıcak scak nefis körlüyozankaranın nesi var ünlü yemek? ne varsa orayı bul ustam bu gece
o saat de bulsa bulsa işkembeci bulur oda karanar ustayı açmaz bir gurme tavsiyesi.abi ondan değil. karadenizde hiç düzlük yok ki olanlarda ya cami var yada ilkokul yapmışlar. fındıkla çayı nereye bulmuşsa oraya ekmişler.
bak şimdi de fındık ezmesi çekti canım yaw. neydi benim başıma gelenler bu gece @HARBİCİ usta hamsiyi mangala serdi.sen fındık gurme derken. bizim nefs tavan yaptı
ben tuzlamacıyım usta.kızgın tereyağlı.cossssss.o saat de bulsa bulsa işkembeci bulur oda karanar ustayı açmaz bir gurme tavsiyesi.
hayrola usta yenimi uyandın nerelerdesin mubarek sensiz sitenin tadı olmuyorben tuzlamacıyım usta.kızgın tereyağlı.cossssss.
saolasın ustam sanayiye gittim. yeni bir ma kina yaptık da son rötuşları verdik. çalıştı hamdolsun. ancak gelebildim.hayrola usta yenimi uyandın nerelerdesin mubarek sensiz sitenin tadı olmuyor