Forumda Belgesel Ve Videolar Bölümü? | Define işaretleri ve anlamları

Forumda Belgesel Ve Videolar Bölümü?

mc_307

Kullanıcı
sayın yönetici arkadaşlarım;
forumumuzda bir tur attım, ve belgesel ve videoların olacağı bir bölüm yok. bu konuya bir el atılıp böyle bir bölüm açılırsa, nette güzel video ve belgeseller var, foruma eklemek güzel olur
( @BoZKurT , @ASİAVCI )

mc_307

Kullanıcı
@BoZKurT ustam dailymotion, youtube ve diğer video sitelerinde güzel her telden belgesele denk geliyorum bu ara. siteye html kodları gömülürse direkt sitemizde izlemek için güzel olur. forumumuzun konusuyla ve farklı konularla alakalı güzel videolar var... bu ara ben toparlayım biraz bişeyler foruma...

ersan

Vip Üye
@BoZKurT ustam dailymotion, youtube ve diğer video sitelerinde güzel her telden belgesele denk geliyorum bu ara. siteye html kodları gömülürse direkt sitemizde izlemek için güzel olur. forumumuzun konusuyla ve farklı konularla alakalı güzel videolar var... bu ara ben toparlayım biraz bişeyler foruma...
ustam senin kendi cektin videyol;arin var mi cubuklarlan meraklaniyorum cook:):):):)

mc_307

Kullanıcı
şu an yok ersan ustam. bulunduğum yerede kış geldi ve memleket harici pek denemem olmuyor burada. yaza güzel çekim yapmayı düşünüyorum tatilde. çekim yaparsam eklerim inş.

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
selamunaleykum,

öncelikle @mc_307 dostumdan özür dilerim, üstteki mesajım geçiştirici gibi oldu biraz. bunun sebebi dışarda olmam idi, konuyu gördüğümü işlem yapacagımı anlamanız için öyle kısa bir yorum attım.

öneri ve düşüncen için tesekkur ederim, konuya destek olan arkadaşlarda olmuş, bugun gün içerisinde uygun bir başlık ile uygun bir bölüm altına kategoriyi açarız.

html konusuna gelince, html yazılımını aktif ettiğimiz zaman, malesef forumda açık oluşabılıyor, saldırı durumları artabiliyor.bu sebeple bunu yapmamız mumkun olmuyor,
link vererek bu durumu çözebiliriz.

saygılar sevgiler.

Üst Alt