Yön olarak mezara uyuyor ustam kuzey güneyBurada yüz betimlemesi var mezarı da büyük ihtimal bu kayanın altında değerlendirmekte fayda var...
Ustam çimento değil o kayayı işlemişler gördüğüm kadarıyla yatan bir insan tasvir edilmişsıralama olarak 7.Resm kırmızı alan üzüm yada zeytin sıkma alanıysa yeşilli alan havuzu durum böyleyse sonradan kırmızılı alandaki sıkma yerini çımentoyla neden doldurdular ne sakladılar
yok eğer kırmızıalan adak kesme yeri yandaki oyuklar kanı yeşil alandaki kuyuya getiriyorsa çok yakında önemli bir mezar var ve girşi çok zor
yada kırmızı alan kaya mezarı yeşil alan açılmış kaya mezarı
evet kaya işlenmiş olabilir fakat cimento kayanın tozundan yapıldığı için zamanla doğal kaya gibi görünebilirUstam çimento değil o kayayı işlemişler gördüğüm kadarıyla yatan bir insan tasvir edilmiş
Kırmızı ile işaretlenmiş kaya tosbağaya benziyor doğru mu?sıralama olarak 7.Resm kırmızı alan üzüm yada zeytin sıkma alanıysa yeşilli alan havuzu durum böyleyse sonradan kırmızılı alandaki sıkma yerini çımentoyla neden doldurdular ne sakladılar
yok eğer kırmızıalan adak kesme yeri yandaki oyuklar kanı yeşil alandaki kuyuya getiriyorsa çok yakında önemli bir mezar var ve girşi çok zor
yada kırmızı alan kaya mezarı yeşil alan açılmış kaya mezarı
ustam evet bir hayvan tasviri olarak düşündüm fakat tosbağa olsa tabi işin rengi çok değişir olay farklı yere giderKırmızı ile işaretlenmiş kaya tosbağaya benziyor doğru mu?
Geneli zordur ustam basit olanlar var ama boş Dolu olan mezarlar 4.5 metreyi bulur elle açman aylar alır diyebilirim Buraya yakın kayalar var yüksekte dikkatimi çekmişti baktım karşı kayaya bakıyor kaplumbağaydı sanırım zemindede aynısı vardı oda yukarı bakıyor geçtim sağa sola bakıyorum sonradan fark ettim kaya içinden alınmış yemek kazanı kadar vardı içi Kayanın yan yüzündeevet kaya işlenmiş olabilir fakat cimento kayanın tozundan yapıldığı için zamanla doğal kaya gibi görünebilir
eğer sizin dediğniz gibi işlenmişse bu sunak o zamanda yeşilli alan yada son resimdeki yere bakılmalı zor bir çalışma bekler sizi
Ustam görsel olarak çektim bunu yol kenarında yedirmezler burayıSana bu resmin oldugu yerle ilgilen dedim. Bos yerlerde vakit gecirme.