Foto hakkında | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Foto hakkında

Concuk

Kullanıcı
sıralama olarak 7.Resm kırmızı alan üzüm yada zeytin sıkma alanıysa yeşilli alan havuzu durum böyleyse sonradan kırmızılı alandaki sıkma yerini çımentoyla neden doldurdular ne sakladılar
yok eğer kırmızıalan adak kesme yeri yandaki oyuklar kanı yeşil alandaki kuyuya getiriyorsa çok yakında önemli bir mezar var ve girşi çok zor
yada kırmızı alan kaya mezarı yeşil alan açılmış kaya mezarı

Ekli dosyalar

• GeylutuWEAACXzP.jpg
    GeylutuWEAACXzP.jpg
    638.4 KB · Görüntüleme: 17

Reedmann

Vip Üye
sıralama olarak 7.Resm kırmızı alan üzüm yada zeytin sıkma alanıysa yeşilli alan havuzu durum böyleyse sonradan kırmızılı alandaki sıkma yerini çımentoyla neden doldurdular ne sakladılar
yok eğer kırmızıalan adak kesme yeri yandaki oyuklar kanı yeşil alandaki kuyuya getiriyorsa çok yakında önemli bir mezar var ve girşi çok zor
Ustam çimento değil o kayayı işlemişler gördüğüm kadarıyla yatan bir insan tasvir edilmiş

Concuk

Kullanıcı
Ustam çimento değil o kayayı işlemişler gördüğüm kadarıyla yatan bir insan tasvir edilmiş
evet kaya işlenmiş olabilir fakat cimento kayanın tozundan yapıldığı için zamanla doğal kaya gibi görünebilir
eğer sizin dediğniz gibi işlenmişse bu sunak o zamanda yeşilli alan yada son resimdeki yere bakılmalı zor bir çalışma bekler sizi

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Kırmızı ile işaretlenmiş kaya tosbağaya benziyor doğru mu?

Concuk

Kullanıcı
Kırmızı ile işaretlenmiş kaya tosbağaya benziyor doğru mu?
ustam evet bir hayvan tasviri olarak düşündüm fakat tosbağa olsa tabi işin rengi çok değişir olay farklı yere gider
aslan yada boğa olsa sunağı dolayısıyla açılması zor mezarı destekler insan tasviri olduğunu düşünmyorum

Reedmann

Vip Üye
evet kaya işlenmiş olabilir fakat cimento kayanın tozundan yapıldığı için zamanla doğal kaya gibi görünebilir
eğer sizin dediğniz gibi işlenmişse bu sunak o zamanda yeşilli alan yada son resimdeki yere bakılmalı zor bir çalışma bekler sizi
Geneli zordur ustam basit olanlar var ama boş Dolu olan mezarlar 4.5 metreyi bulur elle açman aylar alır diyebilirim Buraya yakın kayalar var yüksekte dikkatimi çekmişti baktım karşı kayaya bakıyor kaplumbağaydı sanırım zemindede aynısı vardı oda yukarı bakıyor geçtim sağa sola bakıyorum sonradan fark ettim kaya içinden alınmış yemek kazanı kadar vardı içi Kayanın yan yüzünde

TRUVA

Admin
Sana bu resmin oldugu yerle ilgilen dedim. Bos yerlerde vakit gecirme.

Ekli dosyalar

• IMG_20241212_221843.jpg
    IMG_20241212_221843.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 17
Üst Alt