fox izleyin acil | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

fox izleyin acil

KUTAY

Kullanıcı
Cevap: fox izleyin acil

İzlemeyenler cok sey kacırmadı aslında cunku bişeyler anlatan 2 kişi vardı onlarında cümlelerini tamamlamalarına izin vermediler bile sürekli araya girdiler Ömer Çelakıl Sultanahmet meydanından katıldı adamlar tam bir bilgi verecekler. Fatih'in fetih tablosundaki şifreleri anlatacak tabloda Akşemsettin'de var onun adını duyuyor diğer arkadaşın sözünü tamamlamasına izin vermeden stüdyodaki moderatör bayan Ömer Çalakıl'a bağlanıyor o da başlıyor konuyla hiç alakası olmadığı halde Akşemsettin'i anlatmaya açıkçası birşey anlamadık somut vay be dedirtecek bir bilgi açıklanmasına pek imkan tanımadı programı yapan ve sunanlar.

eskicuma

Kullanıcı

İzlemeyenler cok sey kacırmadı aslında cunku bişeyler anlatan 2 kişi vardı onlarında cümlelerini tamamlamalarına izin vermediler bile sürekli araya girdiler Ömer Çelakıl Sultanahmet meydanından katıldı adamlar tam bir bilgi verecekler. Fatih'in fetih tablosundaki şifreleri anlatacak tabloda Akşemsettin'de var onun adını duyuyor diğer arkadaşın sözünü tamamlamasına izin vermeden stüdyodaki moderatör bayan Ömer Çalakıl'a bağlanıyor o da başlıyor konuyla hiç alakası olmadığı halde Akşemsettin'i anlatmaya açıkçası birşey anlamadık somut vay be dedirtecek bir bilgi açıklanmasına pek imkan tanımadı programı yapan ve sunanlar.
dostum normal değilmi bize altınlar şurda gelin diyecek deyillerya birde kendileri ne biliyolar bilseler bize kalırmı

KUTAY

Kullanıcı

Abi ondan değil de tam heyacanla dinliyoruz adamlar anlatacak birşeyler, araya girip durdular konusturmadılar ki adamları. Onlarınki de tahminlerden öte kesin bilgi değil tabiki ama yine de tam dinlemek isterdim.

Safkan

Kullanıcı

Abi ondan değil de tam heyacanla dinliyoruz adamlar anlatacak birşeyler, araya girip durdular konusturmadılar ki adamları. Onlarınki de tahminlerden öte kesin bilgi değil tabiki ama yine de tam dinlemek isterdim.

Abi siz hepsini bosverin bana dikkat kesilin.

Sarnıctaki MEDUSA basını hepimiz gormusuzdur ters durması tepetaklak edilmesi biraz mantık yurutun bakalım neden tepetaklak yeryuzu ile yerlatını dusunun.

Baktıgı yerde giris var kapatılmıs oraya giderseniz dikkat kesilin.

Sarnıcın ustunde yani dısarda duran dikilitası kimler neden kırdı veya tahrip etti.

Sifreler burda aslında programda hit almak icin KUTAY abinin dedigi gibi surekli safsatalarla araya girdiler evet altınlar tek bir yerde degil ama genelinin bulundugu odanın sifreside MEDUSA'nın tepetaklak edisinde gizlidir.

Constantinin altınlarım derede yıkanıyor lafına fazla takılmayın abi adam kactı nerede öldügü bile bilinmiyor kısaca hazinelerin kayıtları VATİKAN korumasında ve sultanahmetin yani ayasofianın altı artriumdur yani resmen bir sehir var altta buralara girilemiyor laham sularından dolayı.

Benim altınlarım derelerde yıkanıyor lafına yorumum ise bu artriuma sonradan eklenen laham giderleridir bu lahamlar bilerek oraya eklendi su anda yaklasık 2 metre kadar foseptik pisligi ve suyuyla dolu kısaca altınların kalanı burada yıkanıyor. :eek:

Hadi yiyiyorsa kazalım sarnıcı. :D:D:D

Safkan

Kullanıcı

Bunlarda daha once diger sitede paylastıgım bilgilerdi konumuzla alakalı.

Kısaca bildiklerimi anlatayım arkadaslar.

Beyazıtta (6) sultanahmette (4) Sirkecide (1)Besiktas'ta (3) Lalelide (2) bina olmak üzere toplam 16 bina restorasyon bahanesi ile yerden son katına kadar dört tarafı olmak üzere komple kapatılmıstı bu restorasyona alınan binaların (13) tanesi rum patrikanesine baglı bir vakfa diger (3) tanesi rum asıllı eski bir patrik torunu olan varlıklı bir sahsa aitti.

2009 da Restorasyon iznini veren ibb, 2012 yılında gelen bir sikayet uzerine harekete gecer ve sikayeti arastırır sikayet e-mail yoluyla sahte nick kullanan biri tarafından atılmıstır atılan e-mail soyledir.

Sayın yetkili.

Ben yurt dısına textil urunleri ihracatı yapan makedonya asıllı biriyim.
Beyazıtta bir otelde konaklamaktayım ve isim geregi bulundugum bolgenin bir cok sokagını dolasıyorum sizlere dikkatimi ceken ve sahit oldugum bir olayı bildirmek icin bu e-maili yolluyorum birazda korktugumdan kimlik bilgilerimi yazmak istemiyorum lutfen dikkate alınız.

Bir gece saat 01-30 da otelime giderken her zaman kullandıgım yolu kullanıyordum gectigim sokakta tadilat yapılması icin etrafı komple kapatılmıs bir binadan bazı sesler duydum ilk gece umursamadım daha sonraları bi kac kez daha duydum bu sesleri sanki yerin altında buyuk bi calısma varmıs gibi geliyordu ilk dikkatimi ceken burası olmustu daha sonra aynı muhitte bir baska yerde aynı olaya sahit oldum ve burada geceleri calısmanın helede insaat alanında calısmanın yasak olduguna emindim bu olay yaklasık iki ay boyunca hep dikkatimi cekti bir arkadasımla paylastım.

Bu arkadasım oraya beraber bakalım diyerek kendiside sahit oldu once polise gitmeye karar verdik sonra polis bakmaz bu islere diyerek vazgectik ardından aman bizene diyerek vazgectik cok gecmeden yine yolum dustu bu kez gunduzdu ve biraz dinlenmek bahanesi ile o binanın etrafına oturdum iceriyi dinledim cıt cıkmıyordu bu nasıl istir diye dusunurken camları filimli ********** plakalı arac yanıma yanastı icinde siyah takım elbiseli ve gozluklu iki kisi vardı bana orada oturma git baska yerde otur diyerek uzaklastırdılar beni oradan.

İyice suphelenmeye basladım istanbuldaki rum hazineleri hikayelerini ve tarihi eser kacakcılarını bildigim icin buraya polisin degil sizin veya kultur bakanlıgının bakacagını dusunerek bu e-maili atıyorum ins basıma bir sey gelmez lutfen dikkate alıp inceleyin.

Bahsettigim iki binanın adresi *******************************************************
beyazıt istanbuldadır hoscakalın.

Diye bir e.mail belediye bunu dikkate alarak arastırır ve izinlerin 2009 yılında alınmıs olup 2011 yılında aralık ayında bitirilmis olması gerekir ibaresini gorur.

Binaların vakıf malı oldugunu gorunce kultur bakanlıgı aranır ve mufettisler gorevlendirilir.

Yapılan arastırmalar sonucu yukarda yazdıgım binalar hepsinin aynı anda restorasyon bahanesi ile kapatıldıgını ve bulundugu bolgenin altındaki delhizlere ulasmak icin giris olarak kullanıldıgını gorur saglam bir operasyonla gizlice gece baskınları duzenlenir ve bınalara muhurler vurulur. cesitli vakıflara kaydı bulunan 17 kisi tutuklanır bunlardan (4) ingiliz arkeologlardır suresiz olarak sınır dısı edilirler geriye kalan 13 kisiden 5. serbest bırakılır geriye kalan 8 kisi tarihi eser kacakcılıgından tutuklanır 3 ay sonra yabancı uyruklu olan altısı kefaletle serbest bırakılıp sınır dısı edilir turk olan 2 kisi ise halen cezaevindedirler. cok kez intahara tesebbus etmelerine ragmen hep son anda kurtarılmıslar...

Cezaevindeki sahısların verdikleri ifadelerde bizans imparatoru buradaki delhizlere bizansın altınlarını doldurup tonlarca agırlıktaki kayalarla kapattırıp onune duvarlar ordurdumus bizde 2 yıldır burada kazı yapıyorduk.

Yani demem odurki bu olay öyle kucumsenicek bir olay degil
Bunun bi kac degisik versiyonunuda okumustum mısır carsınındaki bi dosttan dinlemistim tıpatıp aynısını bu hazineyi çıkartmak demek uluslar arası kriz demekmis o derece buyuk bi hazineymis ve buna benzer bir cok olay daha yasanmıs hatta ben bile bi ara cemberlitası mesken yapmıstım :((
ama nafile kucumsenmeyecek derecede buyuk bir olay.

Bu delhizlerin Besiktas inönü stadının altından dolmabahce sarayına kadar uzandıgıda soylenir hatta ertugrul gunay bile demisti inönü stadının altı tarihi dokularla ve delhizlerle dolu bir ucu var bir ucu yok demisti...

Bildiklerim bunlar saygılar.

KUTAY

Kullanıcı

Safkan güzel bilgiler tsk. Şimdi bu işler nasıl oluyor biliyoruz. Zeyrek'teki Pantakrotor Manastırı'nda hesapta restarasyon yapanları da biliyoruz. Bu manastıra bir bakalım " 1118 ve 1124 tarihleri arasında Bizans imparatoru 'un eşi bu manastır sitesini inşa etti. Hristos Pantokrator (Herşeye kâdir İsa) adadı. Manastır, ana kiliseyi kapsıyordu. Ayrıca bir kütüphane ve bir de hastane adadılar. Eşinin ölümünden sonra, kısaca 1124 den sonra imparator ilk kilisenin kuzeyine diğer bir kilise inşa etti. Onu Theotokos Eleousa'ya adadı. Neticede (1136) iki (Saint Micheal'e adanan) ile birleşti. ve Palaiologos hanedanlıklarının İmparatorluk mozelesi haline geldi. Bundan başka, pekçok yüksek rütbeli Bizanslı, İmparator II. Yannis ve eşi İrene, İmparator I. Manuel Komnenos'un eşi Sulzbachlı Bertha ve İmparator buraya gömüldüler.

İşte bu devletin gücü yokya burayı hayrına mı nedir bilemem ama memleketin en güçlü topluluğuna bıraktı onlar restore etti ve ne hikmetse oraya restoran yaptı birde işletiyor. Sanki restoran işletmeciliğine çok meraklılar.

Son düzenleme:

Safkan

Kullanıcı

Sevgili KUTAY abim.

Kısa bir eklemede ben yapayım halicle ilgili.

Rahmetli ecevit doneminde halice bir temizlik operasyonu gundeme geldi ihaleyle piyasaya surduler ornek diyelimki 50 milyon dolar deger bictiler.

İhaleye giren butun sirketler bu fiyatla kimse altından kalkamaz ve zarar ederler derken japonlar bu miktarın 3/2 sine yaparız deyip ihaleyi alma asamasına geldiler herkes hayretle izledi 50 milyon dolar kurtarmazken bunlar dahada altına fiyat verdiler diyerek sonra ne oldu biliyormusun abi.

Kriz oldu hani insanların meclis onlerinde yazar kasa attıkları donem hatırlarız
İste o kriz yuzunden ihale iptal edildi ve oylece kaldı isin aslı yıllar sonra ortaya cıktı.

Cemberlitas ve beyazıttaki altın gumus ocaklarının laham giderleri halice akmakta bu lahamlar sayesinde halicin dibine tonlarla ifade edilen altın ve gumus tozu bulunmakta japonlarda bundan haberdar oldukları icin isi ucuza alıp bu tozu arındırarak dunyanın parasını yani vurgununu yapacaklardı.

Allahtan kriz olduda gene bir servetten daha olmadık bizdeki beceriksiz ve isbilmez yoneticiler yuzunden daha ne degerler el altından goturuluyor kabakta gariban definecilerin basına patlıyor.

Bunun gibi tonlarca hikaye var ve cogu gercek uydurma ve eklemeler dahi olsa halen dahi vakıflar bilmem neler sacmalıkları ile ulke karıs karıs geri alınıyor.

Üst Alt