fukara ayile kaya mezari. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

fukara ayile kaya mezari.

Kervan07

Vip Üye
Cevap: fukara ayile kaya mezari.

bizim burda bu işaretlere aldanarak tarumar ederler mezarları..''adamlar süper işaretler yapmış,burası para kaynıyordur'' düşüncesine kapılırlar!

ersan ustam sayende güzel görseller görüyoruz..çok teşekkür ederim.

ersan

Vip Üye

tamam işte bende ersan ustanın bir bildiği vardır dedim ya :D usta bu arada bir şey soracam, eğer al.tın gümüş yada başka bir kabın içindeyse pirinç çubuklar nasıl tepki verir. bilgi verirsen çok sevinirim, saygılar.

ustam altin ve gumus bir kabun icindeyse ve karisiklsa asada pirinc cubuklar bosluk gibi iki kenara acilir.

karanar

Kullanıcı

ustam altin ve gumus bir kabun icindeyse ve karisiklsa asada pirinc cubuklar bosluk gibi iki kenara acilir.[

çok teşekkür ederim ustam. bende sol çubuk sağa dönüyor, sağ çubuk dik duruyor. bu gümüş demek mi acaba.

ersan

Vip Üye

ustam altin ve gumus bir kabun icindeyse ve karisiklsa asada pirinc cubuklar bosluk gibi iki kenara acilir.[

çok teşekkür ederim ustam. bende sol çubuk sağa dönüyor, sağ çubuk dik duruyor. bu gümüş demek mi acaba.

bbenndede pirinc cubuklar aynen gumuste senin basetin gibi veriyor gumusu toprak altinda ama burda iyi dikatli incele o yeri cubuklar atiyor kendisini bilesinki.

karanar

Kullanıcı

bbenndede pirinc cubuklar aynen gumuste senin basetin gibi veriyor gumusu toprak altinda ama burda iyi dikatli incele o yeri cubuklar atiyor kendisini bilesinki.
bu pirinçler çok hassas güzel tepki veriyor ama karışık biraz. hele benim gibi nekropol bir alanda deniyorsan daha da zor. allah tan diğer çubuklarla teyit ediyorum. bu gece yine arazideydim ama yine olmadı. bu seneye şanssız başladık. üçte üç her taraf ışıl ışıl yandı. Allah yardımcımız olsun.

Üst Alt