ALLAH hayırlı etsin inşaallah. teşrif edecek büyüğünüz,işaret bilgisine vakıf ve ,bir noktadan,belli bir mesafeyi tespit etme becerisine haiz ise çok iyi. birincisi bir çok olaydan bahseder.geçmişte birine ulaşılmış olsa bile bir diğerini görme şansı olur.
ikincisi ,kayanın yerinin burası olmadığını düşünüyorum.tam noktasını ve duruşu biliniyorsa işiniz daha da kolaylaşacaktır.
kanatlı hayvan olduğu görülüyor da ben ördek olduğu düşüncesindeyim. hangisi olursa olsun para der. yılan da öyle. yılanın orta U yapan yönü ile baş ve kuyruk tarafı önem arz ediyor. buraya yakın sazlık ,göl dere kuyu gibi sulak alanlara dikkat edilmeli. selametle kardeşim.
Mübarek insan buraya kısmet nasip olursa getireceğim şahıs.
Hristiyan biri. İşareti kırmayın size makinasız noktalarım, haa şayet illaki bilgiye inanmıyorum dersenizde yanımda makina da var.
Göstereceğim yerde makina göstermesse beni açacağınız çukura gömün. diyor kendileri.
Muhtemelen elinde reçetesi vardır, yoksa bu denli iddalı konuşmazdı.
Saygı değer mübarek insan bu arkadaşım tarla sürerken Pulluğa takılıp çıktı yeri belli 100 dönümlük bi arazi, kayıp bi kiliseden bahsediliyor.
Bu tarlanın civarında dere mevcut.
Zaten kanaatimce iş derede bitiyor.
Tabi daha dereyi vede tarlayı görmedim.
Sadece bu taşı görmeme bi Ermeni vesile olmuştu.
Yoksa yerinden oynadı diye uğraşmazdım bile.
Resimdeki tavuk ördek kaz vs pek önemli değil.
Yanlız problem burası Davut yıldızı ile korunuyor, sıkıntı orda yoksa iş çoktan bitirmişlerdi.
Rabbim işinizi rast getirsin inşaALLAH mübarek insan ☺.
Selamette kalınız.