Varmı elinde bunun gibi özel güzel yerin. ☺Eger oyleyse usta sakin unutma bizi
Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20160503_105045.jpg
Mübarekler bu stel sizce bize ne anlatmak istemektedir.
Teşekkür ederim hayırlı geceler mübarekler.
Nasip olmassa Valla hide elime alsam evime dahi görürsem yinede bi şekilde elimden avucumdan uçar gider.esselamünaleykum bu adam çok zenginmiş mübarek
farzedelim bu işaret sabit ve mezarın baındayı haç işareti iki ayrı mezar der
ördekte 4 küçük oyma var büyük suyu bul der
yılanın başşı haçın altındaki yuvarlak başını gösterdiğine göre
tuzakladım mezarımı kimse dokunmasın der
A.S. v.r. v.berakatuhu.
bu iş nasip işi mübarek
Saygı değer büyüğüm mübarek insan
Bu stele hakimim vede buna çok eminim.
Zaten gizemde ordan başlıyor.
Buraya vakıfım değerli bi büyüğümüzü bekliyorum.
Herşey hemen hemen tamam sayılır.
Sadece püf noktaları kaldı.
Çok sabırlı bi insanım, sabırla işimi hallediyorum.
Mübarek yolum bu baharda erzincana düşebilir.
Kısmet olursa size uğrar hal ve hatırınızı sorar bi çayınızı içeriz biizniALLAH c.c.
Rabbim ocağına bereket, Ailene sağlık sıhhat ve afiyet versin inşaALLAH u Rahman c.c.
Neler var neler bir bilsen işte iyi bir ekip iyi bir cihaz laz ve iyi birde senin hiristiyandanVarmı elinde bunun gibi özel güzel yerin. ☺
Rabbim duanızı izzet-i dergahında makbul buyursun inşallah.İnşAllah ustam beklerim.. seni fakir baba olarak değilde zengin baba olarak misafir etmeyi gönlümüz arzu eder Mevlamdan dilerim öyle olsun inşAllah...
Ewt mübarek çok büyük bi Tılsım var üzerinde, zaten bu zamana gelmeside bunun belirtisidir. .Anladığım kadarıyla olaya hakimsin
Durum zaten bütün çıplaklığıylada ortada duruyor, konuya katkı olması açısından bir ilave yapmak isterim
nacizane
Yılanla haç bi aradaysa çok kuvvetli bir büyüsü var. Almak gerçekten çok zor, gelecek şahıs eminim bu konuda bilgi sahibidir ve gerekli önlemleri alma konusunda ciddi bi çalışma yapılması lazım
Allah a cc emanet ol
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnş gönlündekiler gerçekleşir.Neler var neler bir bilsen işte iyi bir ekip iyi bir cihaz laz ve iyi birde senin hiristiyandan
Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi