Gerçek Aslan Kafası | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Gerçek Aslan Kafası

DefineHaritasi

Vip Üye
Bolca resim var ustam
Az geldiyse 20 dakikalik video var
Biraz kufur var gencligimize verin
Yilan olarak gorememistim guzel yorumun icin tesekkurler

DefineHaritasi

Vip Üye
eşkiya işi
çok güzel bir yer bir o kadar zor bir yer kasa yok toprağa kolay gömü yok 5 metreden derin yerler mevcut
profesiyonel işaretçilerin nokta atış yapması gerek aksi durumda boşa geçecek haftalar ve heves kırılması
kendi adıma burda yönlendirme yapamam sadece nasıl bir yerle karşı karşıyasınız belirtmek istedim kısmetiniz bol olsun
Hakketten dedigi gibi bir yer usta..

DefineHaritasi

Vip Üye
Evet ustalarim uzun aradan sonra define sevdasi tekrar bas gosterdi bende
Halihazirda bu konumla baslayabiliriz tekrardan goren gormeyen ustalarim varsa tekrar guncelliyorum
Kimi ustalarimdan tespit edilecek nokta aldim daha kontrol etmedim edilecek

Oncelikle bu yer anit mezar gibi bir bust/heykel tarzinda olup bir yandan bakip gorunen Goril/Ayi Veya Aslan bir de diger tarafindan bakarsan bana Kaplumbagadir. Bulunan mevki zirve olup zirve yamaci baslangicinda buyuk bir dere kenarinda dere dedigim 200metre genisliginde 700metre uzunlugunda kocaman bir duzluk. Bu duzluk icinde eskiyalarin ve yamaclarda mevzileri bulunur halen. Eskiyalarin bolgesi oldugu ve bu dereden kervan yollari deve yolu bulundugu ve bunlari yagmalayan eskiyanlarin yerleri isaretleri bolgede bulunur. Bu duzluk icinde yeri gelip kuyular buyuk yeralti girisli dogal magaralar ve icinde islenmis yerler ve girisler mevcuttur halat bagalama yada buyuk havalandirma deligi..
Benim tahminimce bu yer eskiden medeniyet/pagan olup sonradan eskiya el atmistir yada direkt eskiya isi de olabilir. Eskiyanin isleri oldugu kesin olarak ogrenebildik bazi ustalar sayesinde.

Isaretlere gelince bir takim isler var Bustumuzun yuz goz hattinda olan kroki misali cizimler - bustumuzun ustunde tek oyma ve roma yazilari - Bustumuzun baktigi yerde full horasanla islenmis bir kayalik/magara, o kayaliktaki girisin onunu kapatan bir tumbe yumurta seklinde horasanla olan bir kayalik - girisin yaninda duran ve girise bakan bir bekci bustu - girisin oldugu yer siyahlik ve ustunde pencere oyugu var ve bir tek girisin onu toprak olmasi - bir kucuk kartal yavrusu kus gibi - magaramiz file benzetilmis diyorum - magaramizin ustunde tek konma kaya bulunur - magaranin ustunde bir takim isaretler ve yazilar vs..

Zorlamaya gerek yok bilgi paylastikca cogalir gelisir paylasim sebebimiz bulmaya yonelik olsada bunun yani sira ogrenip ogretelim diye.
Bundan sonra paylasilacak cok konularim da var.

SiyahBeyaz

Super Moderatör
Merhabalar ustam, konunuzu bugün gördüm ve inceledim ayrıca yorumları da okudum. Öncelikle doğal ile uzaktan yakından alakası olmadığını belirteyim. Çok bariz ve net para işaretleri var bilene. Burası öyle kolay girilip cikilicak bir alan değil, Dışarıda ciddi bir taş artığı mevcut. Buda bizi Zemin altında yapılan çalışmanın büyüklüğüne dair fikir sahibi yapıyor. Sizin resmini çektiğiniz Pramitimsi Kaya yapısı ve diğer emareler Ana merkezin tam üzeri. Sizin işiniz buraya yapılan giriş ve çıkışları tespit etmek. Bunun için rampanın altında dereye doğru olan kısma iniş yapmalısınız. Girişi belirten bir kaya yada ağaç mutlaka olmalı, Eğer alanı geniş açıdan görme fırsatımız olursa gözle dahi mutlaka yakalarız... Yeriniz güzel külçe de var ziynette. Ayrıca zehirde... Konunun akışına göre mutlaka katkı sağlarız...

Üst Alt