Bakır çubuk üzerinde kapanıyor Emin olamadım Bir de ustaların yorumunu bilmek isterim
Bakır çubuk üzerinde kapanıyor Emin olamadım Bir de ustaların yorumunu bilmek isterim
Sağolasın ustam Allah razı olsunOlasılığı yüksek alan. Çubuk kullanıyorsanız son 2 gün kaldı. Açınızı ilk önce tam güney doğudan tam kuzey batı istikametine doğru vererek başlatın ikimci sıfırlamadan sonra kuzey batıda noktaya doğru gelin. Gün içi saat 11:00-15:00 arası deneyin. Ay ikinci döngüsünde tam evresine girdi. Tüm başlangıç hesapları bu zaman diliminde yapılır. Çubuk konusunda kullanıma dayalı olaraktan diğer tecrübe sahibi kıymetli ustalara danışman işini kolaylaştıracaktır. O kısımları beni aşar![]()
sevgili usta burada okulda bunlari okuyorlar.acele resimler cektim.burada astereoloji ok,ama cubukcular bunlari bilmelidir.degil mi?Olasılığı yüksek alan. Çubuk kullanıyorsanız son 2 gün kaldı. Açınızı ilk önce tam güney doğudan tam kuzey batı istikametine doğru vererek başlatın ikinci sıfırlamadan sonra kuzey batıdan noktaya doğru gelin. Gün içi saat 11:00-15:00 arası deneyin. Ay ikinci döngüsünde tam evresine girdi. Tüm başlangıç hesapları bu zaman diliminde yapılır. Çubuk konusunda kullanıma dayalı olaraktan diğer tecrübe sahibi kıymetli ustalara danışman işini kolaylaştıracaktır. O kısımları beni aşar![]()
Aslını soracak olursanız evet ay ve yıldız hesabını bilmeleri gerek. İllaki yinede kendi yöntemleri vardır ama faydalıdır ama değildir bilemem. Biraz araştırırsanız derinliği anlarsınız. @Necat. abim sağolsun çok güzel bir örnek vermiş.sevgili usta burada okulda bunlari okuyorlar.acele resimler cektim.burada astereoloji ok,ama cubukcular bunlari bilmelidir.degil mi?
ben olsam burasini acardim icerde ne var gormeliyim.malesef ben dubayde tatildeymBakır çubuk üzerinde kapanıyor Emin olamadım Bir de ustaların yorumunu bilmek isterim
Gel açalım ustam senden kıymetlimi Devede kulak sayılırben olsam burasini acardim icerde ne var gormeliyim.malesef ben dubayde tatildeym
Burgaz usta senin yorumun nedir Ekmek çıkarmıben olsam burasini acardim icerde ne var gormeliyim.malesef ben dubayde tatildeym