Gizli Hazineler Tv Programı Hakkında | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Gizli Hazineler Tv Programı Hakkında

gizlihazineler

Yapımcı/Yönetmen
Kullanıcı
Katılım
14 Şubat 2016
Mesajlar
4
Beğeni
28
Puanları
3
Yaş
33
Merhaba,

Öncelikle forum yönetimine başta Bozkurt bey'e olmak üzere bizi takip eden herkese, ilgi ve alakanıza çok ama çok teşekkür ederiz. Tekrar yayınını facebook sayfamızdan yada youtube kanalımızdan abone olarak takip edebilirsiniz. Linklerini aşağıda paylaşıyorum tekrar teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.



 

ECE07

Kullanıcı
Katılım
23 Eylül 2014
Mesajlar
482
Beğeni
1,140
Puanları
93
Yaş
55
Programa Gaziantep'ten bağlanan bir izleyicinin "Tarlasında define olduğundan şüphelenmesi ve yardım istemesi" karşısında, Kaan Bey'in vermiş olduğu cevaplar hakkında görüşü olan arkadaşların fikirlerini öğrenmek istiyorum. "Saniyeler önce çok uzaklardan telefonla bağlanan bir kişinin, tarlasında var olan taş, ağaç, hatta define, çevresindeki arazi yapıları ve arazi üzerindeki ağaç türleri vs." bilgileri kim, nasıl ve hangi gizli güçlerle bilebilir? Bu konunun irdelenmesi gerektiğine ve tartışılması gerektiğine inanıyorum.
 

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Katılım
22 Mart 2012
Mesajlar
9,502
Beğeni
16,956
Puanları
113
Konum
İstanbul
selamunaleykum,
bu konuda çok net bir ayet var,
"Kitaptan (Allah tarafından kendisine verilmiş) bir ilmi olan kimse, "gözünü açıp kapamadan ben onu (Belkıs'ın tahtını) sana getiririm." dedi. Süleyman onu yanı başına yerleşmiş olarak görünce: "Bu şükür mü edeceğim, yoksa nankörlük mü edeceğim diye, beni sınamak üzere Rabbimin (gösterdiği) lütfundandır." dedi."(Neml, 27/40)

sonrasında evet kaan bey peygamber degıl, lakin havas ilmi olsun ledun olsun durugörü olsun metafizik olsun astral seyahat olsun bir çok ilim kapısı var. ve unutmayalımki Allah c.c ilim isteyene ilim para isteyene para veriyor vb.. bir çoğu 3 harfli der bana göre ise cin dir onun adı.( 3 harfli diyince onlardan bahsettiğimizi anlayacak kadar zekidirler :) ] bazı insanların bu varlıklarla yakın bağları oldugu tartısılmaz bır gercektır. bunu kabul ederek yukarda vermısım oldugum ayetide kabul ediyorsan, ki etmelisin. saniyeler içinde bu bilgilerin aktarılması Allah için hiçde zor değildir. aynı zamanda şeytan içinde zor değildir.
selametle.
 
Üst