Anladim "Maneviyat"
Kardeşim bişmemiş veya az Bismil testilerde bu vakalarla karşılaşıyor, bir arkadaşım testiye 3 gün hiç tokunmadi havayla temasını sağladı ve testiyi kırılmadan yerinden alıp bir koruyucuyla dış yüzeyini sertlestirdi.Kıymetli Ustalarım,
Bazı testiler, eline aldığında dağılıyor.
Bunu önlemenin bir usulü var mıdır...?
Nasıl yani 28 kardeşim bana verilen bilgi yanlış mı şimdi. Havayla temasta Kum gibi eriyenleri bende biliyordum ancak böyle anlatilinca doğrusu şimdi merak ettim. Karşılaşsak testiyi kayıp edeceğiz demek.Her defineci ıslak bez der ışığa çıkarmadan sarılıp öyle alınır dışarı
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin dediğin gibide olur zannediyorum ustam sakınca olmazNasıl yani 28 kardeşim bana verilen bilgi yanlış mı şimdi. Havayla temasta Kum gibi eriyenleri bende biliyordum ancak böyle anlatilinca doğrusu şimdi merak ettim. Karşılaşsak testiyi kayıp edeceğiz demek.
Sağol kardeşim amaç burada fikir üstünlüğü yapmak değil "testiyi kurtarmak" bir testiyi bile feda etmeye değmez buna inanin. Kesin doğru ne ise onu yapalım. ALLAHA emanet olun.Senin dediğin gibide olur zannediyorum ustam sakınca olmaz
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi