tşk edrm devamı çok birer birer gözler şenlensin inşlheline sağlık ustam devamı vardır heralim
eyvallah kardeş5 6 ortak bulduk mu tamam dır
tşk kardeş burası devasa bir anıt mezarın yanıb
Güç simgesi boğanın sahibinin mezarı olma ihtimali olabilir,Resmi çektiğin yerin arka kısımlarında,tabii burası sit alanı değilse dediğimi araştır
evet kardeş eski romaemeğinize sağlık, güzel bir roma dönemi eseri...
ustam sen bu işi bilirsinde alt tarafı görsem açılmamış olan yerini yada açık yerini 2metre altı olur yanı olur gönlüne göre versin ne diyim bizim oralarda yok böyle yerlertşk edrm devamı çok birer birer gözler şenlensin inşlh
eyvallah ustam .usatalarımız kim ler sizin sayenizde öperim ellerinizden saygılarerdem ustam,denizliden20 ziyaretimize gelmiş birebir tanıdığımız değerli bir kardeşimizdir.
tespit yapabilecek bir tecrübeyede sahiptir. yer müsaitse zaten bilgisi dahilindedir.
devamınıda getireceğini düşünüyorum.
eyvallah usta neyin ne olduğunu biliyoruz.buranın neresi olduğunu sembollerden de neresi olduğu gayet iyi anlaşılır.zaten ben konuyu açarken görsel diye açtım.birde burası kesinlikle sit alanı deil.rahat ol sen ustaburada iki kurbanlık var biri o boğa diğeri bizler burası antalyada 1. derecede sit alanı neye nasıl yorum yazdığımıza dikkat edelim şahsi fikrim konuyu kilitleyelim sit alanını konu sahibi bilerek koymuşmu onu bilemem ama sakata gelmeyelim derim