Görüşleriniz önemlidir ustalarım

LİAM

Kullanıcı
Selam arkadaşlar size bol nasipler bu kayadaki yorumlarını söylermisiniz

Ekli dosyalar

• 72797.jpg
    72797.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 27
  • 72799.jpg
    72799.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 26
  • 72808.jpg
    72808.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 27
  • 72809.jpg
    72809.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 27

Keban23

Kullanıcı
Selam arkadaşlar size bol nasipler bu kayadaki yorumlarını söylermisiniz
Şimdi kayada çok büyük bir keramet yok hocam peki oynama varmı evet bı okadar da güzel oynama var yapıştırma yapılan bir nokta gördüm Kaya üzerinde bir cihaz ile orayı tesbit edebilirsin birde ufak bir artısı var çevre bölgeleri algılayamadim ama boşluk tesbiti yapman şart burda bir mezar var Kanal noktalarının alt kaya kısmını incele derim sana artı son nokta murç işareti falan varsa işte ozaman bu kaya tadından yenmez olur kolay gelsin ugrasilmaya deyer bir kaya ama işcilik zor gibime geliyor cihazı bağla

tuarec

Vip Üye
cevap alamadım neyse Keban23 ustama katılıyorum yosunlu yerde haç var barizbelli haç size yol gösterecektir ben buna M kaya derim başkaları Çatalkaya der siz ne diyorsunuz bilmiyorum bunun bulundugu bölge manastır alanı olması gerekin ayrıyetende aşagıda kuru dere ile sulu dere birleşiminde degirmen olmalı eşkiya söylemiyle diyeyim o degirmende hiç un ögütülmemiştir şimdi gitsen bulamassın o degirmeni

tuarec

Vip Üye
sistem azizim sistem hep aynı işler ufak tefek degişikler olsada aynıdır söylediklerim varmı mesajına cevap olmuştur İnşallah

LİAM

Kullanıcı
sistem azizim sistem hep aynı işler ufak tefek degişikler olsada aynıdır söylediklerim varmı mesajına cevap olmuştur İnşallah
Ustam bu kayaya 500 mt uzakta bir yapı varmışta yıkılmış gibi kare şeklinde ama dibindeki kenar taşları duruyor bunun 5 mt üstünde yanyana iki tünel birisinin içinde az su akıyor birisinde hiç akmıyor ve bu tünelin 5 mt önünde bir tane açılmış mezar var aklım durdu ne yaapacağımı bilmiyorum senin dediğin kayadaki haç işaretini göremedim

Üst Alt