Bu konuyu detayli konusuruz ustam INSALLAH c.cewt bitliste doğrudur
Bu konuyu detayli konusuruz ustam INSALLAH c.cewt bitliste doğrudur
Mİrkut ustam evin özelliğini merak ettim. yılan düzmü idi ve boyu ne kadar gelir tahminide olsa. yılan mutfakta olabilirmi.Dedigim isaret bitliste bir evde ustam. Iller tutuyorsa dogru olabilir.
Abi simdi taziyedeyim buraz kalacam cikinca abime detayli yazarim INSALLAH c.cMİrkut ustam evin özelliğini merak ettim. yılan düzmü idi ve boyu ne kadar gelir tahminide olsa. yılan mutfakta olabilirmi.
Abi yilanin resmi komana ustamizin bu konuda payastigi resmin aynisi birebir hemde. Yilan ilk kapidan giriste sol tarafta kapiyi tutan duvardaymis. Boyunu onlarda olcmemisler fakat dediklerine gore 1 m. Ye yakin. Sahibi yanima gelecek isi bitince tam detaylandiracam abi. Selametle saglicakla kal.Mİrkut ustam evin özelliğini merak ettim. yılan düzmü idi ve boyu ne kadar gelir tahminide olsa. yılan mutfakta olabilirmi.
ALLAH teala sizden razi olsun abim, sizi tanidigimdan buyana herzamanda yardimci oldunuz RABB im c.c ecrinizi arttirsin.evin iki katlı olup olmadığını,
dönemin en yakın yolu hangi yönden ve eve kaç m.den geçtiği,yön olarak hangi cepheden gelir hangi yöne devam eder.
evin avlusunda duvar olup olmadığı varsa yönü ve şekli .
kilisenin evin hangi yönünde olduğunu öğrenmeye çalışırsan,sistemli bir çalışma olup olmadığını öğrenmiş oluruz.
yapabileceğimiz bir katkı varsa bu bilgiler ışığında devam ederiz inşaallah. selametle kardeşim.
Memnun oldum hemserim benim ismim tuncay.mübarek desene hemşeriyiz.
gittiğinde türbeyi sor var sa burdan devam ederiz.
soyulup syulmadığını zaten gidince dışardan görürsün yada ev sahibine bi danış.
gelen giden oldumu diye..