Cevap: gümüş çubuklaın çekim verdiği nokta
iki oyma ise bir birlerine yakın olması hesabıyla iki yerin olması ve bir birlerinede yakın olması gerekirdi.resme görede birinin bakışı diğerinin biraz açığında olduğunu veriyordu.
bu tesbitin ve açıklaman, işaretlere yapılan yorumlarımızın doğruluğunun çok güzel bir teyidi görülerek,üyelerimizin ,ustalarımızın yorumları ve tavsiyelerine inaçla önem vermelerinin kendileri açısından ne kadar elzem
olduğunun açık bir göstergesi niteliğinde.
ayrıca ,boşluk ve maden tesbitiyle, gümüşlere verdiğimiz öneminde ne kadar isabetli olduğunu bu açıklamalarınla görmüş oluyoruz.
maden tesbiti yaparken dil altına alarakmı bakmıştın ali kardeş onada bir açıklık getirmen iyi olacak.
gümüşleri bize kazandırdığı için ersan ustamıza, bu örnek çalışmanı bizimle paylaştığın içinde sana kalbi teşekkürler sunuyorum.
bilgilerin belgeyle birlikte bir sunumu niteliğinde oldu.
sağlıcakla ALLAH a emanet olunuz.
sevgili ali kardeşim,çizdiğmiz kayadaki bulgu sağdaki geniş çizdğimiz kısımda bir karşılığının varlığını veriyor. bunun mahzen olması gerekirdi.muhterem ustam sağda çizdiğin yer boşluk veriyor sanki bir mağara girişi yalnız metal sinyali alamadım ayrıca haça benzeyen taşın 4.m 5m. aşağısında 2x2 boşluk aldım içindede metal tespiti yaptım haç dediğim doğal gürünümlü taşta da metal sinyali aldım
dediğin gibi ustam çubuklar çekim yaptıktan sonra oymaları gördüm ayrıca yaklaşık 20 m mesafede metal çekimi aldım boşluksa gümüş cubuklar direk üzerinde veriyor uzakta ersan ustamın dediği gibi algılamıyor. saygılar
iki oyma ise bir birlerine yakın olması hesabıyla iki yerin olması ve bir birlerinede yakın olması gerekirdi.resme görede birinin bakışı diğerinin biraz açığında olduğunu veriyordu.
bu tesbitin ve açıklaman, işaretlere yapılan yorumlarımızın doğruluğunun çok güzel bir teyidi görülerek,üyelerimizin ,ustalarımızın yorumları ve tavsiyelerine inaçla önem vermelerinin kendileri açısından ne kadar elzem
olduğunun açık bir göstergesi niteliğinde.
ayrıca ,boşluk ve maden tesbitiyle, gümüşlere verdiğimiz öneminde ne kadar isabetli olduğunu bu açıklamalarınla görmüş oluyoruz.
maden tesbiti yaparken dil altına alarakmı bakmıştın ali kardeş onada bir açıklık getirmen iyi olacak.
gümüşleri bize kazandırdığı için ersan ustamıza, bu örnek çalışmanı bizimle paylaştığın içinde sana kalbi teşekkürler sunuyorum.
bilgilerin belgeyle birlikte bir sunumu niteliğinde oldu.
sağlıcakla ALLAH a emanet olunuz.