Güneş Saati Mi Yoksa Dibek Taşı Mi | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Güneş Saati Mi Yoksa Dibek Taşı Mi

meinblauesleben

Kullanıcı
ohooooo usta sende her yere boş diyon be ya sen bence bu bakım şeklini bir gözden geçir.bu bakımlar yanlış.ha güneş saatinin olduğu yeri diyorsan tamam orda resim dışındaki yerleri iyi yoğunlaş.gardaş.
Selam denizliden ustam bence akrep ustanin yaptigi yorumlari yanliş değerlendiriyosun. Akpep ustanın hakkını yememek lazim bence.

akrep68

Kullanıcı
Yasaklı
hocam bir de benim yorumlarim sizi rahatsız ediyor sa bir daha da yorum yapmam

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Sevgili dostlar hakaret ve aşağılayıcı üslup kullanılmadığı müddetçe dileyen dilediği gibi yorum yapabilir bir kardeşim boş der bir diğeri dolu der lütfen bu hususta saygı ve sevgi çerçevesinde devam edelim iyi forumlar...

denizliden20

Kullanıcı
hocam bir de benim yorumlarim sizi rahatsız ediyor sa bir daha da yorum yapmam
yok kardeş estfrh niye rahatsız etsin benim sana dediğim yorumların neye göre yaptığını açıklamıyorsun .lakin bal gibi mal olan yerde yok diyorsun.hangi ilimle çalışıyorsun.bak ben radyostezistim açıkca söylüyorum. ama sen sorma diyorsun başka bişey demiyorsun.o yok dediğin iki yerdede mal var .ben sana aydınlatmaya çalışıyom.bir yerde hata yapıyorsun diye. yoksa yapdığın yorumlarara karışma haddim deil kardeş

denizliden20

Kullanıcı
Denizliden20 Ustam var dediği yerlerde var gidip göreceğiz inşallah almakta nasip olur. Haksızlık yapmayalım isterseniz herkesin yorumuna saygı duymak bize düşer değilmi, seni aslında çok iyi anlıyorum da yapacak birsey yok, Ustam bilgisi dahilinde yorumluyor. Öyle görüyor ve söylüyor . Yapacak birşey yok. ALLAH Yardımcımız olsun.

valla kardeş var dediği yerde varmı bilmiyorum lakin yok dediği yerde mükemmel mallar var kimseyede haksızlık etmiyorum.bende gördüğümü söylüyorum.kendi ölçüm yaptığım yerlerde müdahil oluyorum.ölçmediğim yerdede maydanoz olmuyorum.kardeşlik.yani benim var dediğim yerde yok diyen ustanın kendisi .yani haksızlığa uğrayan benim.saygılar

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
güneş saati olarak kabullendiğin kayanın yeri ve yönü değişmiş gibi görünsede, iki amaçla kullanılmış olduğu görülüyor. yakınındaki kaya bunu açıkca destekliyor ve diğer kök boyalı kayanın olduğu ,kayalık bölge,mahzen vs amaçlı kullanılmış. yüzeyden anlayamayabilirsiniz lakin burada dolgulu alanda çıkar.
her cihaz burayı alamaz. DENİZLİDEN ustamızın yorumunu olumlu bulmakla beraber,
dolu veya boş olduğunu ,yapıtların giriş başlangıcından itibaren yerleri ve maden tespiti gerekir. ama orada rahat bir ortam tesis edilebilirmi, tespitleri yeterince yapabilirmisiniz o size kalmış
düşüncelerimiz ,paylaşımlarımıza yansısın ,tercih ve beceri konu sahibi kardeşimizin olsun. sevgiyle kalınız.

Üst Alt