Bu privamıydı neydi ne oldu bu bölüme
İyi fikirdi aslında
İyi fikirdi aslında
Fazla ilgi görmediBu privamıydı neydi ne oldu bu bölüme
İyi fikirdi aslında
üstadım bu makıneden banada lazım nokta atısı yapıyor besbellıustam bu makine benim bir bulgar arkadasin ona bir kac yer resme cektik bular arkadas hic durmamasiya soruyor bu yerleri nezaman acacaz deye.
tesekurler ustam ben buyle isleden anamam .Düzenledim abi
bu makinenin adi ustam ,,piurinc cubuklar ,,nokta atisini yan.üstadım bu makıneden banada lazım nokta atısı yapıyor besbellı
ustam sitemizde cubuk icin cesit yorumlarimiz var ustalarimizin ordan bir takim et .ustam bunu benım ogrenmem lazım muhakkak okudum konuyla alakalı yorumlarınızı acıklamazlarınızı elımdekı yer cok guzel ve bakir hic bir yerine ellenmemıs dayım ıyı cubukvudur ama sureklı yanyana olamıyoruz pırınc cubuklara ılgım buyuk ama basarılı olmanın yollarını ve cubuk secımı yaparken ne yapmam gerek nerden temın etsem anten olanları var onlardan mı alsam yonlendırrısenız sevınırım.
usta eğer o çekim görüntüsündeki malsa ben sana bişiy diyimmi bn çok mallar bıraktım demek mal değil diye:Sersan kardeşim hem çubuk kullanmakta hem teknolojinin son yenilikleri yakından takip ediyor dolayısı ile bir kaçan kurtuluyor birde çöken..........o kırmızı renkte pek güzel duruyor çağırıyor insanı..............