anlayacağın umuduyla yorum yazmadım. odanın değerli olacağı kanaatindeyim.Allah razı olsun değerli yorumalrınızdan dolayı teşekkür ederim...
anlayacağın umuduyla yorum yazmadım. odanın değerli olacağı kanaatindeyim.Allah razı olsun değerli yorumalrınızdan dolayı teşekkür ederim...
Selamunaleykum kardesim. Yer guzel fakat resimler yetersiz sanki. aslinda bana gore tek eksik resim, suretin oldugu yerden su sagdaki buyuk kayanin resmi eksik. Ayrica burada odalarda mevcut daha uzaktan komple gorebilecegimiz resimler olsaydi ve suretin hemen onundeki kanalin dar bogazina bakilabilseydi oralardada guzel emareler gorulebilirdi. Bolgede oda ve kaya mezarindan baska normal definlerde var iyibir calismayla zemini anlamakla neticeye varilir diye dusunuyorum.bunlarda genişten çektiğim fotolar..
aleykümselam mirkut usta resim var yüklüyorum şimdi...yorumlar için teşekkürlerSelamunaleykum kardesim. Yer guzel fakat resimler yetersiz sanki. aslinda bana gore tek eksik resim, suretin oldugu yerden su sagdaki buyuk kayanin resmi eksik. Ayrica burada odalarda mevcut daha uzaktan komple gorebilecegimiz resimler olsaydi ve suretin hemen onundeki kanalin dar bogazina bakilabilseydi oralardada guzel emareler gorulebilirdi. Bolgede oda ve kaya mezarindan baska normal definlerde var iyibir calismayla zemini anlamakla neticeye varilir diye dusunuyorum.
Saglicakla selametle INSALLAH c.c
yorumlarınız ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim bu bubuna benzer paylaşımlara devam inşallah...olanı var olmayanı var. bu kadar kaya mezarına haiz bölgeyi ,olmayanların gözüne sokarcasına sunmak günah be kardeşim.
işin aksi görünenlerin haricinde ,sağa doğru da devam ediyor. görülmeyen alanlar içinde olması da çok doğal. ve izleri belli,kokuları masa başına kadar geliyor.
ben gövdedekiler değilde dere üstünde eteklerde çizdiğim yerdekilere razıyım.
latife yapıyoruz Ergenekon kardeşimde,tarihi açıdan eşsiz bir görünümde ve ayni zaman da bakir bölge olduğu görünüyor.izin alınamayabilir. alınmış olabilse ,yasalarımız açın kardeşim diyebilse,
buradaki gizemleri bir bir tespit etmek,insanın en büyük zevki olur. selametle kardeşim....