Cevap: Haliçten 50 ton altın kaldırdılar iddaası
Ustam haberde şunlar söylendi; orada oturan yaşlı bir kadından ve birkaç kişiden daha ev hakkında bilgi alınıyor önce.Sonrasında adamlar ellerindeki cuhazla evin taban ve duvarlarını tarıyorlar.
Evin giriş kapısının iç kısmı hemen önünden sinyal alıncada ilk orayı eşiyorlar ufaktan ve birşey cıkmıyor.Sonra duvarlarda aynı işlemleri yapıyorlar.
Bizzat tanık olan kadın ve adamın anlattıgı bu.
Burdan yola cıkarak bu yorumları yaptım.
Direk kuyuyu biliyor olsalar bu adamlar kapı eşiği veya duvarları ellemezlerdi bile.
Sen olsan bir avuc altınamı gidersin 50 ton altınamı ustam .))
Hem ben iddia ediyorum 50 ton altını haberde cekilen görüntülerdeki o evden o kuyudan o tünelde birkaç baldırı cıplak geberse cıkaramaz bir gecede.
En basiti kapı önüne kömür yıkılıyor 2 ton ve 3 adam kaç saatte zor taşıyor tenekelerle hemde.
Birde ev sokak arasında ve tabi yıllardır boş.Evin önüne kamyon cekip imece usulü dampere külçe altınları sallayıp atmakta cok mümkün digil.
Vesselam bana kaloırsa encok 50-100 kg altın cıkarmıslardır bir ihtimal.
50 ton altın hikayesi nazilerde de var ki o daha mantıklı gelir bana her zaman .))
Şu fakir bi kaya mezar bulsada acsa içindeki iki lokma yüzük kolye ile nasiplense 33 sene şükür eder vallahi .)))
50 ton ne bizim nede baskasının neyine Allah aşkına .))
minareyi çalan kılıfını hazırlar mı? hazırlar... elli ton değil, 50 kilo altın bulabilmek için ömür harcayan insanlar var. o kadar altın için kilo da verilir, düzenekte yapılır. hatta zenginin malı züğürdün çenesini yorar dedikleri durum da olur. bu kadar meblağ söz konusu olunca mantıksız deyip kestirip atmamak lazım. buna en güzel örnek olacak herkes ce bilinen konu ise Milas dır.
Ustam haberde şunlar söylendi; orada oturan yaşlı bir kadından ve birkaç kişiden daha ev hakkında bilgi alınıyor önce.Sonrasında adamlar ellerindeki cuhazla evin taban ve duvarlarını tarıyorlar.
Evin giriş kapısının iç kısmı hemen önünden sinyal alıncada ilk orayı eşiyorlar ufaktan ve birşey cıkmıyor.Sonra duvarlarda aynı işlemleri yapıyorlar.
Bizzat tanık olan kadın ve adamın anlattıgı bu.
Burdan yola cıkarak bu yorumları yaptım.
Direk kuyuyu biliyor olsalar bu adamlar kapı eşiği veya duvarları ellemezlerdi bile.
Sen olsan bir avuc altınamı gidersin 50 ton altınamı ustam .))
Hem ben iddia ediyorum 50 ton altını haberde cekilen görüntülerdeki o evden o kuyudan o tünelde birkaç baldırı cıplak geberse cıkaramaz bir gecede.
En basiti kapı önüne kömür yıkılıyor 2 ton ve 3 adam kaç saatte zor taşıyor tenekelerle hemde.
Birde ev sokak arasında ve tabi yıllardır boş.Evin önüne kamyon cekip imece usulü dampere külçe altınları sallayıp atmakta cok mümkün digil.
Vesselam bana kaloırsa encok 50-100 kg altın cıkarmıslardır bir ihtimal.
50 ton altın hikayesi nazilerde de var ki o daha mantıklı gelir bana her zaman .))
Şu fakir bi kaya mezar bulsada acsa içindeki iki lokma yüzük kolye ile nasiplense 33 sene şükür eder vallahi .)))
50 ton ne bizim nede baskasının neyine Allah aşkına .))