alıvelı kardeşim kırıcı olacak bır durum yok 2 seferdır o halka dedıklerınız halka degıl dedım ben işaret olarak görmuyorum dedım fakat konu sahıbı üstune basa basa işaet demekte ısrarlı sız sordugunuzda ben ne için yapıldıklarını söledım dıye bılıyorum sölemedıysemde sölıyım halka işaretlerı bu sekılde kocaman kanal olarak yapılmaz buralardan sılındır seklınde taşlar kesılmıştır ve bu kesılen taşlarda mutlaka bır yapıta kullanılır bu yapıt çogunlukla mezar kapagıdır bunu anlatmaya çalışıyorum ama konu sahıbı halka ve işarettır demede ısrarlı olunca halıyle suyun önünü tıkamaya gerek yok yanlışı yanlışla bilmesine musade edecen bır kişiye zorla bır sey ögretemezsın bılgıyı alacak olan kişi esnek olur her yoruma kırıcı olmadan kaydına alır ve arazıde hangısı hesabına uygun gelıyorsa onu yapar ve kesınlıklede sonuca ulasır.ama konu sahıbı bunu böle yapmıyor ve bende tamam sana kolay gelsın dedım ve konudan çıktım durum bundan ıbarettir.allaha çok şükür kendımızı ıdare edecek kadar bilgimiz var başkalarınada faydası olsun dıye uye oldum aslında buraya ama umdugum gıbı olmadı malasef .vardır bundada bır hayır.
hayırlı ramazanlar
mtçi kardeşim ben fikir edinmek için siz değeli kardeşlerime danışıyorum.eğer fikirlere kapalı olsam neden böyle konu açmak isteyeyim.halen sen de dediğime cevap vemedin.dedim ki hadi silindire eyvallah kesilmiş biçilmiç filan.bunların ölçüleri derinlikleri neredeyse hepsi aynı tam 4 halka var.ayrıva anahtar p işareti 2 adet hilal ve dahası hepsi yan yana aynı yerde bunlar için senden bir yorum bekliyorum.ayrıca seni kıracak birşey dediysem affola.