Çok teşekkür ederim usdadım , gittigimde mutkaka incelerimBelirttiğim noktaları incele
Çok teşekkür ederim usdadım , gittigimde mutkaka incelerimBelirttiğim noktaları incele
Teşeķkür ederim usdam , Ben acaba diyordum, siz benim fikrimi okumus gibi oldu.Yalnız ,Bazı arkadaslarda bunun Yerde gömülü çocuk lahidinin RÜTÜEL i. Oldugunu söyledi. Tabi ne derece dogru bilemem.tamaı yapıştırma aklında olsun. SEVGİLEREkli dosyayı görüntüle 9502
Burda birde piramitimsi bir kadinin dizlerini doverek aglama pozisyonu görüntüsü oldugunu yaziyor hikayesinde ,Bunun Senin Cizdigi ok varya o okun altinda yatik bir taş var ,O lahit görüntüsünün hemen onunde ,Acaba o olabilirmitamaı yapıştırma aklında olsun. SEVGİLEREkli dosyayı görüntüle 9502
Yerini isaretlermisin usdamO BAŞI KESİK KAYANIN KESİK YERİNDEN 50 CM DUVARA 0 İN SÖYLER NE OLDUĞUNU MEZARDA OLABİLİRDE LAHİT SANMM
Teşekkürler usdambenim fikrim bu yönde.SEVGİLEREkli dosyayı görüntüle 9506
Üstadım ilk foto tam arge yeri ikinci fotoda peş peşe oturan iki devemi var banamı öyle geldiFirat usdam yukardakiler isdediklerin için yeterlimi , görüntüler bundan ibaret