Hangi medeniyete ait olabilir | Define işaretleri ve anlamları

Hangi medeniyete ait olabilir

balkaya34

Kullanıcı
Selam arkadaşlar, Bir resim koymuşdum.siteye , bunun hangi medeniyete ait oldugunu bilememisdik,
Yazilara bakarken bu resmi gördüm, Bu resim icin Degerli üstadımız @Roni ben bir arasdiriyim nedir demis ve demekki,, zaman vermiş, şimdi gordüm.yorumu varsa esirgemez İNSAALLAH, Gerci o beni vuracak bir gun kendisi oyle söyledi ama bakariz ilerde acaba tebrikmi eder yoksa , Banlarmı onu zaman gosderecek İNSAALLAH ben kazanırım,,

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241112-122233_Chrome.jpg
    Screenshot_20241112-122233_Chrome.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 38
Moderatör tarafında düzenlendi:

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Bende bu kayaya ve sembole ters açıdan bakıp bir fikre ulaştım. Bu bir ulu ağacı veriyor sanki yaşam ağacı gibi resmedilmiş. Lakin ağacın bütün kolları normal iken mavi çizdiğim gibi alttaki dal yere doğru bakıyor. Ustam acaba mı diyorum böyle bir ağaç varmı yakınında yada bu yaşam ağacı ile anlatılmak istenen yer altı ilede ilgili olduğu için bu aşağı doğru olan kol yönüne doğru gidilmesi mi gerekiyor. O yönde olan işaretler önemli bence

Ekli dosyalar

• 1000008538.jpg
    1000008538.jpg
    749.9 KB · Görüntüleme: 26

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Selam arkadaşlar, Bir resim koymuşdum.siteye , bunun hangi medeniyete ait oldugunu bilememisdik,
Yazilara bakarken bu resmi gördüm, Bu resim icin Degerli üstadımız @Roni ben bir arasdiriyim nedir demis ve demekki,, zaman vermiş, şimdi gordüm.yorumu varsa esirgemez İNSAALLAH, Gerci o beni vuracak bir gun kendisi oyle söyledi ama bakariz ilerde acaba tebrikmi eder yoksa , Banlarmı onu zaman gosderecek İNSAALLAH ben kazanırım,,

Estafirullah. Vurmak saygıdan sevgidendir. 🙂
Abi bu kaya diyorit kaya mı? İyice incelediniz mi?

balkaya34

Kullanıcı
Estafirullah. Vurmak saygısan sevgidendir. 🙂
Abi bu kaya diyorit kaya mı? İyice incelediniz mi?
Selamlar @Roni usdam,, Diyorit olup olmadigini bilmiyorum ,Ancak siz, ben bunu bir araşdırıyım da ,Ondan sonra yazarim.demissiniz bende esgi konulari okurken gördüm , Belki bir fikir edinmis olabimir düsuncesiyle hatırlatmak isdedim,
--- Bende sizleri sever sayarım usdam ,Biliyorum sevgiden yazdığınızı usdam,
ALLAH yardimciniz olsun INŞAALLAH,

Üst Alt