Hocam burası senin işaretlediğin yerİşaretledim yeri resimle...
Kare içine aldığım yeri resimle ustalarımıza elle tutulur gözle görülür emareler sunman lazım ki değerlendirsinler...
Hocam bu sol taraftaki kırmızı kareye alınan yerSoyledigim iki yerin arazide genis boyut yakin uzak cevresini ve kendisinin degisik yonlerden gercek resimleri olsun. Cebin para dolsun anlatabildim mi? Net soyluyorum.
Burasıda sağ tarafdaki balık gibi olan yerHarita madem sahte degil diyorsan arazide sana isaret ettigim iki noktayi bul. Bu iki noktada birseyler olacak
Tamamdır hocam teşekkürler ederim sağolun amin inşallahİşaretlediğim alanlarda umarım yanılmamışımdır...
Turuva ustamız uzmandır son sözü o söyler mevlam hayırlısı ise nasiplendirsin inşallah...
İşaretlediğim alanlarda umarım yanılmamışımdır...
Turuva ustamız uzmandır son sözü o söyler mevlam hayırlısı ise nasiplendirsin inşallah...
Ustam haksiz degil kayalik alanda isaret ettigi yerler kapatilmis yerler. Test yapilirsa mezar odalarini tespit edebilirsiniz. Alanda su dehlizi olan bolgede olmasi lazim. Fakat gorunurde birsey yok. Dehliz yaparken herhangi bir sey alinmis olabilir. Belki duymussundur. Usdat mezar odalarini dogru usaretlemis baska mezarlarda var. Ben sana bir yer cizip atacam orayi tekrar iyice resimle giris ve paraya goturecek. Tekrar yazacamTamamdır hocam teşekkürler ederim sağolun amin inşallah
Tamamdır hocam yarın deyatlı çekerim anladım sağolunBu cizdigim kirmizi ok olan ara yerden asagi dogru sari ok ile isaretledigim yerdeki kayadan giris olacak. Ara yerde kalan alani inceden resim ve video cek. Uzakta tam net gorunmuyor. Isaretleri yakindan gorelim. Oradan ileride buyuk kirmizi isaret ettigim alanin alti iyi bir oda ve sana isaret etttigim yerin birisi burasi. Burada dikkat et kayanin ust kisminda yavru sirt ustu yatmis. Soldan itibaren kafa ve govde odanin uzerinde. Ust bolgeleeri giris dedigim yer dahil komple detayli resim ve inceleme yapmani istiyorum. Soylediklerimi yapinca detaylandiririz