Evet o taraf duymadık çıkmadı daha önce el değmemiş çoğu yer evet kız gibi bişey sırt üzeri yatıyor burnu falan var doğrumu hocamBölgede hic birsey ciktigini duydun mu? Viransehir siverek tarafimi?
Evet o taraf duymadık çıkmadı daha önce el değmemiş çoğu yer evet kız gibi bişey sırt üzeri yatıyor burnu falan var doğrumu hocamBölgede hic birsey ciktigini duydun mu? Viransehir siverek tarafimi?
Aynen zenginligin keyfini cikariyor.Bir cigarasi eksik. Sen bir tutun sariverde gidince icsin.Evet o taraf duymadık çıkmadı daha önce el değmemiş çoğu yer evet kız gibi bişey sırt üzeri yatıyor burnu falan var doğrumu hocam
Sağolun hocam çekim yapınca biraz daha fotoğraf yükleyeceğim işaretlediğiniz yerleribiraz daha detaylandırayım dedim
Hocam merhaba yakın fotosubiraz daha detaylandırayım dedim
Doğrudur hocam güneydoğuya bakıyorKardes istedigim yeri yakalamissin. Telefonda zor oluyor yarin bilgisayar uzerinde detsylarini cizerim. 3. Resim uzerinde ana yonleri net bana cizermisin? Ayrica sana isaret ettigim ara nokta 4. Resimde. Oraya sirtini verince yuzun guneybatiya mi bakiyor ?
Kardes istedigim yeri yakalamissin. Telefonda zor oluyor yarin bilgisayar uzerinde detsylarini cizerim. 3. Resim uzerinde ana yonleri net bana cizermisin? Ayrica sana isaret ettigim ara nokta 4. Resimde. Oraya sirtini verince yuzun guneybatiya mi bakiyor ?
Güzel bir mezar var burada...