hayırlı cumalar | Sayfa 62 | Define işaretleri ve anlamları

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
“Allah’ım! Günahlarımızı, yaptığımız haksızlıkları, saçmalıklarımızı, bilerek ve ciddi olarak yaptıklarımızı bağışla, bunların hepsi bizde mevcuttur.” (Hâkim, De’avât, No:1916)

ASI

Kullanıcı
Bu mübarek günün feyz ve bereketinden Mevlam cümlemizi nasiplendirsin vatanımızın ve milletimizin huzur ve refahına vesile kılsın inşAllah...

Amin.
Rabbim cümle müslümanın ve bizlerin her daim yar ve yardımcısı olsun inşaALLAH. Bu mübarek günler hürmetine cümle müslümanlara ve ülkemize karşı kim oyun oynamak istiyorsa, kim kötü niyet besliyorsa, zarar vermeye çalışıyorsa, o kişileri rabbim KAHHAR ismi ile kahreylesin. Zulüm altındaki onca mazlumu tez vakitte selamete kavuştursun inşaALLAH. Rabbimin bereketi, magfireti ve hidayeti cümlemizin üzerine olsun inşaALLAH.

Cümleten Hayırlı Cuma'lar.
Saygılarımla

Warning

Kullanıcı
Cümleten Cuma'mız mübarek olsun Rabbim yapılan tüm ibadetleri dergah_ı izzetinde kabul ve makbul eylesin inşaallah

Warning gönderdi

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
“Allah’ım! Ayakta iken beni İslâm ile koru, otururken beni İslâm ile koru, uyurken beni İslâm ile koru, hakkımda hiçbir düşman ve hasetçinin isteğini yerine getirme. Perçeminden tuttuğun şeylerin şerrinden Sana sığınırım. Her türlü hayrı Senden isterim ki bütün hayırlar Senin elindedir.” (İbn Hıbbân, Ed’ıye, No: 934)

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
“Allah’ım! Senden iman içinde sağlık, güzel ahlâk içinde iman, peşinden rahmet, âfiyet, mağfiret ve rıza gelen bir kurtuluş istiyorum.” (Hâkim, De’avât, No: 1919)

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Ey sonsuz güzelliklerin kaynağı olan Rabbim cuma gibi güzel günleri mağfiretimize vesile kılan Rahman ve rahim olan Allahım acizane umuyor ve diliyoruz...

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
“Allah’ım! Hidayet ettiğin kimselerle birlikte bana da hidayet et, âfiyet verdiğin kimselerle birlikte bana da âfiyet ver, yüz çevirdiğin kimselerden benim de yüz çevirmemi nasip et, bana verdiğin nimetleri bereketli kıl, hükmettiğin şeylerin şerrinden beni koru, şüphesiz hükmü Sen veriyorsun, Sana karşı hüküm verilemez. Şüphesiz ki Senin dost edindiğin kimseler rezil olmaz. Sen, eksikliklerden münezzehsin ve şanı yüce olansın.” (İbn Hıbbân, Ed’ıye, No: 945)

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
“Allah’ım! Beni bağışla, bana merhamet et, beni cezalandırmaktan vazgeç ve beni affet, şüphesiz Sen çok ba- ğışlayan, çok merhametli olansın.” (İbn Ebî Şeybe, Dua, 1, No: 29148)

Üst Alt