Hayırlı geceler ustalarım | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Hayırlı geceler ustalarım

DefineHaritasi

Vip Üye
Oymalari gordum simdi kare guzel oymalar umbra ustanin da dedigi gibi zor isler. Buyuk olasilikla kayanin kendisinde odalar mevcut. Kayaya hayvan figurleri islenmis hepsini uygun bir zamanda cizerim pagansal isler gibi duruyor. Siyahimsi alan ise buyuk ihtimal giristir.
X isaretini gordum x isareti ufak ve buna benzer yer tecrube ettim ve x olan yer ise girisin oldugu yerdir. Buyuk X lerle karistirmamak lazim buyuk X ler ise bolgenin isareti olarak algilamak lazim ve yine burada da girisin oldugunu gosterir. Buyuk X lerin hemen dibinde degilde biraz etraflica girisi olabilir ve bazende hemen oldugu yeride temsil edebilir bunlar benim tecrubelerim.

apbosum

Kullanıcı
Oymalari gordum simdi kare guzel oymalar umbra ustanin da dedigi gibi zor isler. Buyuk olasilikla kayanin kendisinde odalar mevcut. Kayaya hayvan figurleri islenmis hepsini uygun bir zamanda cizerim pagansal isler gibi duruyor. Siyahimsi alan ise buyuk ihtimal giristir.
X isaretini gordum x isareti ufak ve buna benzer yer tecrube ettim ve x olan yer ise girisin oldugu yerdir. Buyuk X lerle karistirmamak lazim buyuk X ler ise bolgenin isareti olarak algilamak lazim ve yine burada da girisin oldugunu gosterir. Buyuk X lerin hemen dibinde degilde biraz etraflica girisi olabilir ve bazende hemen oldugu yeride temsil edebilir bunlar benim tecrubelerim.
Kardeşim x hemen altında küçük yazılar nedir acaba

DefineHaritasi

Vip Üye
X tam olarak kayaligin neresine dusuyor nerede bilmiyorum ama x olan resimi gordum ve xin yapildigi alan farkli bir harc var onun kendisi bosluk olma ihtimali var ve onun altina islem yapabilirsin giris olma ihtimali varsa ki oyle gozukuyor goruldugu kadari ile. Resimlerinde siyahimsi alanlar var onlarin dibine islem yapmani oneriririm ki girise girebilirsin diye.

apbosum

Kullanıcı
X tam olarak kayaligin neresine dusuyor nerede bilmiyorum ama x olan resimi gordum ve xin yapildigi alan farkli bir harc var onun kendisi bosluk olma ihtimali var ve onun altina islem yapabilirsin giris olma ihtimali varsa ki oyle gozukuyor goruldugu kadari ile. Resimlerinde siyahimsi alanlar var onlarin dibine islem yapmani oneriririm ki girise girebilirsin diye.
Oymaların arkası x olan kaya

TRUVA

USTA
Admin
Sol yanda isaret ettigim dikili kaya tarafini soldan cekim ekle oradan seni guzel bir odaya gonderecegim. Solda giris olacak.

Ekli dosyalar

• 20251012_222201.jpg
    20251012_222201.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 16

Kader25

Hedef Roma
Admin
Bir ustamız "burası ANIT MEZAR- Giremezsin" yazmış.
Okudunuz mu?
Okuduysanız nedenini sormak uygun düşmez mi?
Merak etmeyi gerektiren bir soru değil mi?

Bunları şunun için yazdım:
Genelde konu açanların kafasında bir şekil var, bir kanaat var.
Sanki o kanaate uygun yorumların peşinde olurlar.
Bu çok yanlış bir bakış açısıdır.

Bu anıt mezarın ön taraftan fotoğrafı çekmemişiniz, yerim belli olur diye mi bilmem.
Burasının anıt mezar olduğunu belki sizde 20 kez duydunuz, yanılıyorsam yanılıyorsun de.
Oymalar, kurbağa vd. belirtiklerinizden bir şey çıkmaz.
Burada çalışma yapanlar nasıl çarpılmış bununla alakalı hikayeler duyulmadı mı?
Ön taraf dere, derenin karşısındaki kayaların içindeki boşluklarda binlerce cancan var.
Doğru mu?
Buraya gelenler buradaki figürün nerelerini kırmışlar?
Ön tarafının fotoğrafı varsa yükleyiniz.
Belki faydamız olur.

Kolay Gelsin.

apbosum

Kullanıcı
Bir ustamız "burası ANIT MEZAR- Giremezsin" yazmış.
Okudunuz mu?
Okuduysanız nedenini sormak uygun düşmez mi?
Merak etmeyi gerektiren bir soru değil mi?

Bunları şunun için yazdım:
Genelde konu açanların kafasında bir şekil var, bir kanaat var.
Sanki o kanaate uygun yorumların peşinde olurlar.
Bu çok yanlış bir bakış açısıdır.

Bu anıt mezarın ön taraftan fotoğrafı çekmemişiniz, yerim belli olur diye mi bilmem.
Burasının anıt mezar olduğunu belki sizde 20 kez duydunuz, yanılıyorsam yanılıyorsun de.
Oymalar, kurbağa vd. belirtiklerinizden bir şey çıkmaz.
Burada çalışma yapanlar nasıl çarpılmış bununla alakalı hikayeler duyulmadı mı?
Ön taraf dere, derenin karşısındaki kayaların içindeki boşluklarda binlerce cancan var.
Doğru mu?
Buraya gelenler buradaki figürün nerelerini kırmışlar?
Ön tarafının fotoğrafı varsa yükleyiniz.
Belki faydamız olur.

Kolay Gelsin.
Saol üstadım vakit ayırdığın için ,gömdün beni anıt mezar olduğunu bilmiyorum. 7 adet mezar dendi pek inanamadım sizden yardım istedim hepsi bu

emremevlut12

Kullanıcı
Yorum alabilirmiyim rica etsem
Şimdi bu noktada çok hayal peres yerler var hocam yani yapının işlemesi yada bir şeye benzemesi seni yanıltmasın ama bi o kadar güzel de noktalar ve işlemeler var dikkat çekmen gereken güzel yerler var bana göre mezar var onun dışında burda bir giriş noktası var tuzak konusunda arada kaldım ki bu yapıya bakılırsa dikkat etmen gereken bir yer bir noktanın birden çok anlatımı vardır mesele akıl ile hareket etmekte sağlam bir cihaz biraz bilgi buranın üstesinden gelir mekan güzel bence kolay gelsin

Üst Alt