yettim asiavcı ustam domuz
dur acele etme hele soluklan az bilgi alalım forumdan sen sadece verilen yorum yer yön tadmin ettimi onu yazıver yawwwyettim asiavcı
Son düzenleme:
yettim asiavcı ustam domuz
dur acele etme hele soluklan az bilgi alalım forumdan sen sadece verilen yorum yer yön tadmin ettimi onu yazıver yawwwyettim asiavcı
ben bilmem sildiğimi okuduysan yazma yok bildiğim var dıyosan buyur direk yaz ben bir noktaaramıyorum sizlerden nokta bekliyorumişaretin batısında kayalık var mı ustam
desene tevfik ustam benim gibi desene ben hiç diğilse resmini çekiyom arap kardeşimiz demişya batısında kayalık varmı benim ayak izinde var kayalık hemde çok büyük ayak izide kayalık tarafa bakıyor
S.a. sayın ustam bende bunun gibi çok işaretler ile karşılaşmıştım hemde kayalarda vardı keçi veya domuz tırnağı gibi demiştim batı Akdenizde ama bakıp,bakıp geçmiştim bakalım ne imiş bende bir öğreneyim
S.a. evet bendede aynı şekilde ve biraz ilerde vardı ve o kayalıktanda girişi vardı bakalım asiavcı ustam sonunucunu nasıl diyecek bende bilgilenmiş olurum gerçi yerde masa büyüklüğündeki kayalarda tek olanıda görmüştümdesene tevfik ustam benim gibi desene ben hiç diğilse resmini çekiyom arap kardeşimiz demişya batısında kayalık varmı benim ayak izinde var kayalık hemde çok büyük ayak izide kayalık tarafa bakıyor