Hayvan-insan sureti-dikili taş | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Hayvan-insan sureti-dikili taş

pelteks

Kullanıcı
Sagdaki nokta kesinlikle degerli isaretidir. Soldaki carpi olan yerden ok yonu senin hedefindir. Sol yondeki kayaya test yap.
@TRUVA Ustam hayırlısı ile yolunu gözlüyoruz..çarpı koyduğun yerdeki taşın altında ön yüzü kavisli taş vardı..üstekini alınca taşta üçgen çıktı..iki çıkıntı kafanın arasını gösteriyor.ilk fotodaki kaya üstlerinden alınan,ikinci foto kayaya göre üçgenin duruşu.
Üçgenin solundaki kayayı alırsam,sol kafa altı boşalıyor..tuzak izlenimi var.

Ekli dosyalar

• 1000062880.jpg
    1000062880.jpg
    367.4 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000062856.jpg
    1000062856.jpg
    3.4 MB · Görüntüleme: 23
  • 1000062855.jpg
    1000062855.jpg
    666.3 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000062828.jpg
    1000062828.jpg
    2.2 MB · Görüntüleme: 15
  • 1000062832.jpg
    1000062832.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

pelteks

Kullanıcı
Bu da son foto..1 senedir yeter :) yine soldaki sasani dönemi..4.eş örnek ve yorumumu doğruluyor.eşkenar üçgen kayada boydan boya olan kanala sırtını yaslamış,yaslanmayan taraf yön veriyor.

Ekli dosyalar

• 1000063503.jpg
    1000063503.jpg
    2.2 MB · Görüntüleme: 21

pelteks

Kullanıcı
Kardasim
Burası alışılmışın mutat olanın dışında bir sistem. Anlayamadığım.icin katkı sı
sunanıyorum. İnan finali de çok merak etmekteyim.
Hakkınızda hayırlı olanı niyaz ederim

Kolay gelsin
Saol abim..zaten öyle olmasaydı bu kadar konu açıp zorlamazdım.. ama cahilliğin yanında merak varsa araştırıp birşeye ulaşabiliyorsun :) ve eş dost saplantı yaptın dediğinde alnın dik kalıyor 👍 boş veya doluluk değil ,emeğin sonucunda bir şeye ulaşmanın verdiği keyif ap ayrı 😊

pelteks

Kullanıcı
Saol abim..zaten öyle olmasaydı bu kadar konu açıp zorlamazdım.. ama cahilliğin yanında merak varsa araştırıp birşeye ulaşabiliyorsun :) ve eş dost saplantı yaptın dediğinde alnın dik kalıyor 👍 boş veya doluluk değil ,emeğin sonucunda bir şeye ulaşmanın verdiği keyif ap ayrı 😊
Ayrıca sayende boşluk anlamında 10 numara çubukçu oldum :) en büyük desteğin bu oldu..Rabbim razı olsun

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Ayrıca sayende boşluk anlamında 10 numara çubukçu oldum :) en büyük desteğin bu oldu..Rabbim razı olsun
İşte duymayı en çok sevdiğim cümleler. Birincisi buradaki bilgilerden bir şekilde yararlanarak gelişme kaydetmek ikincisi ise bunu beyan ederek emek verenin hakkını teslim etmek. Allah senden de razı olsun Pelteks usta .

pelteks

Kullanıcı
İşte duymayı en çok sevdiğim cümleler. Birincisi buradaki bilgilerden bir şekilde yararlanarak gelişme kaydetmek ikincisi ise bunu beyan ederek emek verenin hakkını teslim etmek. Allah senden de razı olsun Pelteks usta .
Abi hiç bir şey tek taraflı olmuyor..tabiki bu forum çeşitliği fikir üretmeye ve kendini geliştirmeye destek oluyor..bir konu hakkında emin olmamak varlığını değiştirmiyor..tecrübe kazanmadan önce @TRUVA ustam hem yönlendirdi hemde eksiğimin çubuk kullanmak olduğunu belirtti.. @Kader25 ustamın paylaşımları çubuk tecrübesi kazandırdı..Samimi söylüyorum iş burada kalsada bir şeyi çözmek bana yetiyor..rızkı veren Rabbim..gerisi teferruat.
Ekteki harita da sasani ve kontrolündeki romayı gösteriyor..ben çoğu bulguya cevap alamadığım halde aşırı konu açıp herşeyi irdeledim..birine zamanı gelir de faydası olur diye..
Tek ricam da ustalar yanlış yönlendirip vebale girmeyim diye ihtimal dahilindeki bilgileri saklamasınlar.Sonuçta fikir alış verişi için oluşan bir forum.. herkez kararı kendi veriyor

Ekli dosyalar

• 1000063608.jpg
    1000063608.jpg
    355.2 KB · Görüntüleme: 10

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Abi hiç bir şey tek taraflı olmuyor..tabiki bu forum çeşitliği fikir üretmeye ve kendini geliştirmeye destek oluyor..bir konu hakkında emin olmamak varlığını değiştirmiyor..tecrübe kazanmadan önce @TRUVA ustam hem yönlendirdi hemde eksiğimin çubuk kullanmak olduğunu belirtti.. @Kader25 ustamın paylaşımları çubuk tecrübesi kazandırdı..Samimi söylüyorum iş burada kalsada bir şeyi çözmek bana yetiyor..rızkı veren Rabbim..gerisi teferruat.
Ekteki harita da sasani ve kontrolündeki romayı gösteriyor..ben çoğu bulguya cevap alamadığım halde aşırı konu açıp herşeyi irdeledim..birine zamanı gelir de faydası olur diye..
Tek ricam da ustalar yanlış yönlendirip vebale girmeyim diye ihtimal dahilindeki bilgileri saklamasınlar.Sonuçta fikir alış verişi için oluşan bir forum.. herkez kararı kendi veriyor
Burada ustaların en çok çekindiği şey soruyu sorana yanlış yaptırmamak. Bunun için bazan kafalarındakinin hepsini söyleyemiyorlar. Bu aslında 2 taraflı bir konu. Ustaların bak dediği yere bakıp sonra "durum bu" şeklinde geri dönüş pek olmuyor maalesef. Ustada haklı olarak tavsiyesinin işe yarayıp yaramadığını bilemiyor. 100 konudan 90 ı bu şekilde sonuçlanıyor. Konuya ne kadar sahip çıkılırsa ustalar da o kadar fazla yorum yapar.

Üst Alt