Hayvan İşaretleri | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Hayvan İşaretleri

KOMAGENE

Kullanıcı
yorum için teşekkür ederim ustam fakat yazdıklarınızın hiç biri yok. bilindik işaretlerden çok farklı bir çözümleri var.
bizim burda zey (indere) diye bir köy var tarihi geçmişi olan bir köy benimde dere içinde sunak bulup sitede yayınladığım yer kürtçe bilmeyen tek köy adamlarda sanatçı ruhu var kayada koltuk oyandan ok atan avcı resmi çizene kadar her türden sanatçı var:):):)
tamda bu yüzden onları sordum yoksa yok

Kervan07

Vip Üye
bizim burda zey (indere) diye bir köy var tarihi geçmişi olan bir köy benimde dere içinde sunak bulup sitede yayınladığım yer kürtçe bilmeyen tek köy adamlarda sanatçı ruhu var kayada koltuk oyandan ok atan avcı resmi çizene kadar her türden sanatçı var:):):)
tamda bu yüzden onları sordum yoksa yok
ustam bazende yöreye özel işaretler oluyor bu yüzden anlamlarıda farklı oluyor. mesela bizim köyden ilçeye indiğimde bilindik işaretlerle karşılaşıyorum. fakat köydeki işaretleri ne hikmetse civarda hiç bir köy veya kasabada göremiyorum. bu yüzden bilindik işaretlerin mantık'ı ile burada hareket edemiyorsun. deneme yanılma yöntemi ile yol alıyorsun ve bu da yıllar alıyor

KOMAGENE

Kullanıcı
ustam bazende yöreye özel işaretler oluyor bu yüzden anlamlarıda farklı oluyor. mesela bizim köyden ilçeye indiğimde bilindik işaretlerle karşılaşıyorum. fakat köydeki işaretleri ne hikmetse civarda hiç bir köy veya kasabada göremiyorum. bu yüzden bilindik işaretlerin mantık'ı ile burada hareket edemiyorsun. deneme yanılma yöntemi ile yol alıyorsun ve bu da yıllar alıyor
elbette öyle ustam medeniyetler arası çok değişkenlik gösterir
benim bahsettiğim yakın dönem sizde takdir edersinizki antik çağların gömüler inanılmaz derecede zordur onlarda adımlama yapılmaz örnek verecek olursak bir balıkta yengeçde su aranmaz bir boğanın baktığı yön dikkate alınmaz bunlar o dönemlerde işaret değil semboldur
güç kudret sembolu olarak kullanılmış
bazen işaretler ve semboller birbirine karışmış 2000 yıl önce ve daha eskiden birileri ölü gömmüş üzerine tümülüs yapmış ermenide tümülüsü kaybolmaz diye ana işaret alıp etrafına şahsı parasını gömmüş
romalı kuyu açmış ermeni hazır kuyuya para gömmüş
sizin nezdinizde bu işlerle uğraşan herkese sesleniyorum özellikle ermeni gömülerinde elinizi çabuk tutun geliyorlar
ermenistan ile sınırlar açılır açılmaz bilinen tüm paralar gidecek geçer akçe olduğu içinde satılması c.altını kadar kolay
neler ermeni gömüsü ? hemen hemen tüm kayaya çizilen hayvan figürleri yada hayvanla bağlantılı eşyalar eyer nal gibi insan uzvu yada araçları gibi kılıç tabanca gibi çizgi ve özel basit semboller

Kervan07

Vip Üye
benim bahsettiğim yakın dönem sizde takdir edersinizki antik çağların gömüler inanılmaz derecede zordur onlarda adımlama yapılmaz örnek verecek olursak bir balıkta yengeçde su aranmaz bir boğanın baktığı yön dikkate alınmaz bunlar o dönemlerde işaret değil semboldur
bazen işaretler ve semboller birbirine karışmış 2000 yıl önce ve daha eskiden birileri ölü gömmüş üzerine tümülüs yapmış ermenide tümülüsü kaybolmaz diye ana işaret alıp etrafına şahsı parasını gömmüş
sizin nezdinizde bu işlerle uğraşan herkese sesleniyorum özellikle ermeni gömülerinde elinizi çabuk tutun geliyorlar
ermenistan ile sınırlar açılır açılmaz bilinen tüm paralar gidecek geçer akçe olduğu içinde satılması c.altını kadar kolay
neler ermeni gömüsü ? hemen hemen tüm kayaya çizilen hayvan figürleri yada hayvanla bağlantılı eşyalar eyer nal gibi insan uzvu yada araçları gibi kılıç tabanca gibi çizgi ve özel basit semboller
İlk fotoda güzel ayı 11. de ise yanılmıyorsam kaplumbağa ve diğerleri çevreleri ile bağlantılı .Demem o ki 1 ve 11 bağsız direk birincil durumlar.
Kolay gelsin.
evet doğru tespitler. ilerleyen zamanda işaretlerin anlamlarınıda paylaşacağım inşallah. teşekkürler yorum için.

Kervan07

Vip Üye
İlk fotoda güzel ayı 11. de ise yanılmıyorsam kaplumbağa ve diğerleri çevreleri ile bağlantılı .Demem o ki 1 ve 11 bağsız direk birincil durumlar.
Kolay gelsin.
evet doğru tespitler. ilerleyen zamanda işaretlerin anlamlarınıda paylaşacağım inşallah. teşekkürler yorum için.

Kervan07

Vip Üye
işaretler hakkındaki yorumunuza tamamı ile katılıyorum. ermeniler gelirse vay halimize, burnumuzun dibindeki malı alıp giderken arkalarından bakmak çok zorumuza gidecek. devlet bizim gibi insanlara gereken insiyatifi gösterse inan devletin hazinesine ne hazineler girer. kaçak göçek bu iş yürümüyor!

Kervan07

Vip Üye
@Kervan07 kardeşim her biri diğerinden daha da zor işaretler, aylar belki de yıllar alır çözmek. Ancak şunu iyi biliyorum ki bu bilgileri çözecek kapasite sende fazlasıyla var.
ALLAH razı olsun mavran ustam 🤝 hamd olsun rabbime. ilmi veren o dur! evet bu işaretleri çözmek bi yana dursun, işaretlerin hedefine doğru yol almak yıllar yıllar sürer ve sonucu yine göremezsin. tıpkı bilgisayar oyunları gibi bölüm bölüm ilerler. en sonunda bölüm canavarları gelirki aklını alırlar adamın. öyle ali cengiz oyunları varki tavşanın far'a bakıp kaldığı gibi kalırsın ancak.
yerin altında sabrın taş gibi, sinirlerin çelik gibi, fiziğin yılan gibi, aklın zehir gibi ve kalbin iman dolu olursa yol alırsın ama yinede sonuca ulaşmak nasibde varsa olur. biz çoğu definecilerin yanıldığı ilk şey, işareti bulduğunda zenginlik hayalleri kurmak. işaret yalnızca bilgisayar oyunlarındaki gibi bölümün ilk başlangıcı ve mala ulaşmak belkide 20. yada 35. bölümde sahib olabilirsin. çoğumuz 1.bölümde havlu atarız yada attırırlar!

Üst Alt