Herkesin Yorumlarını Bekliyorum En Azından Bak. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Herkesin Yorumlarını Bekliyorum En Azından Bak.

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
Katılım
15 Nisan 2014
Mesajlar
1,629
Beğeni
3,255
Puanları
113
Defin Usta yorum yapılan ilk resimde orda ne var ne yok herşeyi anlatmakta,senin yerinde olsam 1 ağaca çıkıp varsa tabi etrafındaki alanıda alarak kayayı ortada kalacak şekilde etraflıca çekerdim,gizli işaretler mevcut kimisi mahzenlerden,kimisi tünelden,Mezarlardan ve değerli olduğundan bahsedilmiş ve ustaca yapılmış,Komana,Karanar,Demirkıran Ustalarımızında söylediklerine katılıyorum,Tünel başlangıcını bulman gerekir yerinde olsam boşluk testi yaparak giriş yerini arardım bence soluna düşüyor;ALLAH(cc) Rast getirsin
 
Son düzenleme:

karanar

Kullanıcı
Katılım
29 Nisan 2014
Mesajlar
2,567
Beğeni
6,903
Puanları
113
Yaş
50
Konum
ankara
bölgende bol bol kayalık var. bu da buraların zenin altı mezar olma ihtimalini güçlendiriyor. o haç işaretini temizleyip iyice fotola. sanırım ermeni bölgesi, kaya diplerinden yüzeye yakın yerlerde mal olabilir.
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,706
Puanları
113
Yaş
68
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA

yatan bir canlı görünümü verilmiş. sağdaki kanalın ön yakını .sol kısıma ok istikametine biraz mesafeli olabilir. baş görünümlü kısmın ölçüsü mesafesine ,birde olduğu alanın alt meyillerine dikkat edilmeli. normal mezarlar ve mahzen mevcut.

mezarlar istikametlerinde ve üçü çok yakın.
ayrıca dereyide,7. resmin olduğu kısmı ihmal etmemelisin. boşluk tespiti yaptığına göre ,hayırlı neticelerini bekliyoruz. sağlıcakla.
 
Üst Alt