İki derenin birleştiği ve Y yaptığı yer ve etrafı! | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

İki derenin birleştiği ve Y yaptığı yer ve etrafı!

enver

Kullanıcı
Cevap: İki derenin birleştiği ve Y yaptığı yer ve etrafı!

Selamun Aleykum!Yorumlarınız için teşekürler!harbici usta mağalesef o yerin önden resimleri yok usta.:( tatlarlı usta ermeniler yaşamıştır burda usta.kakavanchi usta çeşmeye hiç rastlamadım usta.Teşekürler ve konularımda yorumlarınızın devamını dileğiyle sayın usta arkadaşlar!

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

Selamun Aleykum!Yorumlarınız için teşekürler!harbici usta mağalesef o yerin önden resimleri yok usta.:( Teşekürler ve konularımda yorumlarınızın devamını dileğiyle sayın usta arkadaşlar!

neyse madem resim yok oraya yeniden gittiğinde bir bak. orda ne varmış ne yokmuş???

kakavanchi

Kullanıcı

BUNU SELALE OLARAK YA KABUL EDECEGİZ ADA ETMEYECEGİZ... DEREYİ TAKİP ET DAHA UKSEK BİR SELALE VAR MI YOK MU BAK BAKALIM... SON BASAMAK BU HADİ HAYIRLI OLSUN...

enver

Kullanıcı

Usta selale asagida mi yukarda mi olmali?hem yukarda hemde asagida selaleler vardir.resimlerde de var bu yerin devami.bu son basamak diyorsunuz?yani sizce yer burasi mi usta?Tesekurler ve Saygilar!

kakavanchi

Kullanıcı

su ayrılıyor ve birlesior. aktıgı yone dogru devam et 200 m kadar garanti olsun.. oranında fotolarını istiyorum. bundan sonrakı selalelerın fotolarını etrafında kı tasları...

zerduş

Kullanıcı

her y yapan derede defien işaretıolmaz ama zan altı olmuş buda ya olursa araştırmaya devam

enver

Kullanıcı

Usta haklı olabilirsiniz!yanlız benim paylaştığım Y ler yada dere birleşimleri işaretlerin geldiği son noktadırlar.konularıma bakarsanız rastgele yada sıradan bir yer olabileceğini sanmıyorum usta.Teşekürler!

zerduş

Kullanıcı

enver kardeş benı yanlış anlamyın aslında bunu genel dedim benımde başıma çok geldi çünü yinede araştırn saygılar

kakavanchi

Kullanıcı

burayı net anlatamıyorsun enver... resımlere bakıp duruyorum hergun yenı seyler dıkkatımı cekıyor... cesmeden dereye geldık agaclar kkesıldı vardı dedık.. catal yaptı bırlestı... sonra kanallı tas dedık en son selale dedık... DAHA ACIK KONUSALIM ILK EMANETIN BURDA... YER SOLEMEM KANALLI TAS VE SELALE ILK SELALEDEN BASLA MAKSIMUM 100M MESAFEYI METAL TESTINE UYGULA... DAHA FAZLADA SORU SORMA ANLA ARTIK... SONRA DEREYI TAKIP ET TAHTA KOPRU BUL BANA... YOKSA SOR SORUSTUR... TAHTA KOPRU SIMDI VAR YADA YOK VARMI YADA VARMIYMIS???

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

buraya karısan suyu az akan 3.dere varmı biraz aşağıda ve kuzeyden güneye doğru ve üç derenin ikidere batıdan douya doğrumu akıyor

Üst Alt