Ikili (büyük-küçük) Sunak | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Ikili (büyük-küçük) Sunak

zaman34

Kullanıcı
Zeminalti odasinin kayalarini oynarken çıkan micir atiklarini dışarı atmislar zaten zeminalti mezarlari ele veren en büyük işaret sağa sola dağıtılmış micir kalıntıları vede mezar için yapılan oyma sunaklardir mezar uzakta olmaz dediğim gibi isarete en fazla 5 en az 2 metre yakınında olur

ECE07

Kullanıcı
Zeminalti odasinin kayalarini oynarken çıkan micir atiklarini dışarı atmislar zaten zeminalti mezarlari ele veren en büyük işaret sağa sola dağıtılmış micir kalıntıları vede mezar için yapılan oyma sunaklardir mezar uzakta olmaz dediğim gibi isarete en fazla 5 en az 2 metre yakınında olur
Teşekkür ederim ustam, çubuklarla net noktayı bulmaya çalışacağım.

zaman34

Kullanıcı
Çubuk işinden pek anlamam hocam bu çubuklar civali uçlarına altin bağlı değilmi bide civanin sağlığa zararı yokmu insan vücudunda zehirleme ve alerjik reaksiyonlar gosterebilir

ECE07

Kullanıcı

ASİAVCI

Kullanıcı
GECE RUYASINA YATTIM ARAŞTIRDIM ECE07 BİZANS ERKEK MEZARI 2.5MT DERİNDE İÇİNDE METAL YOK KAP KACAK OLURMU BİLEMEM DEĞERLİ ARAMA YERİNDE BURASI TEYİT İÇİN LÜTFEN BU NOKTADA BOŞLUK TESTİ YAPARMISIN

ECE07

Kullanıcı
ASİ Ustam rüyanızda inşallah hoş vakitler geçirmişsinizdir:D
Boşluk bak dediğiniz yerdeki zemin kayada bulunan ince bir kesme işçiliğinin o kısma davetkar bir görüntüsü var. Bu oymanın 20 mt. yakıtında aşağıdaki resimde görülen yaklaşık 50 kğ.lık taşınabilen bir kaya buldum. Kaya küçük bir kablumbağa ve arka kısmında da oyma KALP figürü işlenmiş. Kaya taşınabilir olduğundan dikkate almadım.

zaman34

Kullanıcı
Burası tapınak yeri taslar özenle traslanmis insan kafası bile var yarım kalmış işçilik kaplumbaga nin yanında hemen acaba burda heykel mi traslaniyordu yarım kalmış bir çok tas heykel çok değerli yer

ECE07

Kullanıcı
Zaman34 ustam insan kafasını fark etmedim, ama bu bölge elbette değerli, kim ne derse hiç şaşırmam. Bölge resmen MÜZE gibi.

Üst Alt