ikili koltuk ve açılmış mezarı | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

ikili koltuk ve açılmış mezarı

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Katılım
2 Nisan 2015
Mesajlar
3,748
Beğeni
10,447
Puanları
113
Konum
Doğadayım
bir diğer koltuk ise, şöyle.

yüksek bir alanda yine ikili koltuk. sırt kısmında açılmış kasa yada sunu havuzu gibi birşey varmış sanki. ne oldugunu bilemedim. peki bunun açılmış yeri nerede. çok yüksek olasılık ile hemen ayak altında(çünkü bir önceki mesajdaki koltuk ile aynı bölge hatta birbirine çok yakınlar). yani açılmamış daha :)

Konu kalabalık bildirimlerden dolayı gözümden kaçmış. Baktım takipte ediyormuşum o sebeple görmek şimdi nasib oldu.
Evet abi bu haliyle açılmamış görünüyor. Sırt tepe aşağı ve kısa yükselti bu alandaki mezarlarda zaman kaybı yapılmaz. O alana dair pek açıklama yapasım yok lakin ön cephenin tamamına yorum yapabilirim.
Koltuğa oturur halde sol ayak ucu 25 derece sola istikamet ön kısım bir giriştir sol taraf sizi asla yanıltmasın, evet solda da yapılması gereken bir işlem var ama duble koltuk zihninizi bulandırmasın. Burada evvela kendi alanım üzerinden cevap vereyim. Sık sık rastlayabileceğim birşey olmadığından kullanıcılara da bitki açısından ek bilgi olacağından değerlendirmek istedim.
1- Bu kaya tahrip dahi olmuş olsaydı noktayı nasıl bulurdunuz?
El-cevap ; Böğürtlen tam istenilen noktaya sizin haberiniz olmadan rahmani bir kanıtın delili olmak üzere evvelden teşrif etmişler zaten. Böğürtlen tam bir noktanın sağ ağız önünde tek tuş haldedir.

2 - Keza kayada tahrip ve bilinçsiz işlem söz konusu olsaydı ve böğürtlen kuru halde olsaydı ikinci noktayı nasıl görürdük?
El-cevap; Yine rahmani bir ilmin işaret parçası olan Menengiç tam istenilen noktada zerre zerrecik nefes alsada kaç gövde devirmiş kaybetmiş olursa olsun yeni bir evlat misali yeniden doğmuş ve yaşamını ağır ağır işlemekte. Kayadan dışarı kusan ilk gövdenin meğil istikameti asıl giriş noktasın kaynağını gösterir. Buda menengicin hemen 60 cm önünde kayada bulunan boşluk sizi aldatıp direk kayada işlem yapmaya meğil eder. Fakat siz bunu denemeyin. Kayanın toprakla öpüştüğü noktada bir adım geri çekilerek topuk noktasından başlanmasına delalettir.

Çözümün sadece kayadaki cevabı budur. Bitki sadece bunu söylüyor. Lakin bu devamı olmadığı anlamına gelmez. Ben şahsen devamına da meğilliyim lakin konu sahibi yönetici dahi olsa benim için eksik sunum yapmış haldedir. Emare konusunda ise tam sunum paylaşım yapmıştır. Keşke bitkiye de özen gösterseydi.

Evvela bitkinin kabadan genellemesine bi son getireyim konu ila alakadar olaraktan. Çevredeki zemin altı yaşam alanının geniş olduğunu tavan ile toprak yüzeyinin pekte derin olmadığını söylemekte. Peki neden yaşam alanı önemli bu alanda? Çünkü bu alanda doğru işlem hemen hemen her yapıda sizi yazıysal bir saklanmışa bazen dua kitabına bazende bir incile götürür.
Bitki konusuna bu alanda böylelikle son verelim.

Gelelim işaretsel yani emare üzerinden çözüme gitmeye. Birkiden tek farkı işaretin anlamıdır yapana ve bilene konuşur.
Kayadaki üçgen işlemi alanın başladığı ve bittiği alanı gösterir. Bunu gösterirkende üçgene gizli bir sır yüklenir ki buda girişleri gösterir. Bunun sebebi koltuğun olası bir depremde kırılıp ayrılmaya uğraması sonucunda yedek anahtar misali üçgene ek bilgi yüklenir. Bir köşesi sağ girişi bir köşesi sol alana meğil öndeki noltayı uç kısım ise soylu mezarının olduğu alanı gösterir. Peki bu mezar neden tek soylu değilde iki soylu mezarı olarak gösterilmekte? Bunun bir sebebi şehrin girişi iken bir diğer sebebide o şehrin en geniş yolunun oradan geçmesidir. İkiz koltukta üst koltuk daima oturunca sol ön çaprazı altk koltuk sağ çaprazı gösterir. Lakin ikisi aynı anda üçüncü noktaya sol kol ile uzanır ki buna da bir ağaç veya sivreltilmiş bölgeye ait olmayan bir kaya işarettir. Buda birkinin söylediğinin aynısını söyler zerre değişen yoktur.

Eksik var mı evet var ama bitkide var anlatımda değil. Şayet bitkiler tam olsaydı oda aynısını söylerdi. Bunu onaylayanda yaban kengeriyle melez kantorondur.

İnş’ALLAH anlaşılır halde olmuştur imla hatası olduysada affola hem üyelerden hem @BoZKurT ustamdan. Selametle İnş’ALLAH. 🤚
 
Üst